Energie Totaal Projecten


Energie Totaal Projecten
Vandaag werken aan morgen! We werken vandaag aan oplossingen die zowel innovatief als betrouwbaar zijn. De installaties worden zowel door ons ontworpen, geleverd, geïnstalleerd en onderhouden. Daarvoor leveren we van nature maatwerk waarbij wij standaardmodules combineren, zodat de installatie perfect past in iedere situatie en aansluit bij de duurzaamheidsdoelstellingen. We hebben gemerkt dat deze flexibiliteit een meerwaarde is voor onze relaties waaronder installateurs, projectontwikkelaars en gebouw- en bedrijfseigenaren. Onze installaties zijn geschikt voor de meeste energietechnieken en worden reeds toegepast bij meer dan tweehonderd projecten.

Visie op de energietransitie

Er zijn energiebronnen genoeg, maar niet iedereen ziet ze als energiebron. Neem restwarmte uit datacentra, lucht, stromend water, rookgassen, rioolwater, industrie, etc. Wij halen met onze warmte/koude productie installaties energie uit energiebronnen die de omgeving aanreikt.

De energietransitie in praktijk

De aandacht voor het klimaat neemt steeds verder toe. Het moment dat fossiele brandstoffen opraken komt dichterbij. Bedrijven en overheden willen graag duurzamer produceren, maar weten niet altijd hoe. Hergebruik van energie is een stap in de goede richting. We zijn trots dat ETP daarin een katalyserend effect heeft. Met onze techniek behalen organisaties hun duurzaamheidsdoelstellingen en gebruiken ze minder energie voor hetzelfde resultaat. Ook ontstaat bewustwording wat energie eigenlijk is en worden zelfs nieuwe energiebronnen ‘ontdekt’.Categorie

Bouw, Realisatie
Fabrikant, Leverancier


Kernactiviteiten

Warmte/koude productie installaties


Website

www.etp.tv