Ennatuurlijk


Ennatuurlijk
Ennatuurlijk levert warmte en koude aan ruim 85.000 gezinnen en bedrijven in Nederland. Die energie komt uit de buurt, want wij koppelen lokale gevers en ontvangers van warmte aan elkaar. Bovendien is de warmte en koude van Ennatuurlijk duurzamer dan traditioneel opgewekte energie.

Visie op de energietransitie

Samen met onze klanten streven we bij Ennatuurlijk naar duurzame energieoplossingen voor warmte en koude. We vinden het belangrijk dat deze oplossingen comfortabel, betaalbaar en eenvoudig te gebruiken en te begrijpen zijn. Bovendien zijn ze lokaal. Denk aan het koppelen van een industrieel bedrijf waar restwarmte vrijkomt bij een productieproces aan een woonwijk in de buurt. Zo brengen we duurzamere energie letterlijk en figuurlijk dicht bij ruim 85.000 particuliere en zakelijke klanten. 

De energietransitie in praktijk

Ennatuurlijk brengt duurzamere warmte en koude letterlijk dichtbij. Wij koppelen via duurzame energieoplossingen lokale gevers en ontvangers aan elkaar op particulier, zakelijk en overheidsniveau. Samen met onze klanten streven wij naar oplossingen die comfortabel, betaalbaar en eenvoudig te gebruiken en begrijpen zijn. Categorie

Exploitant Warmtenet, Warmteproducent
Exploitatie, Beheer


Kernactiviteiten

Exploitatie en aanleg van duurzame warmtenetten.


Website

www.ennatuurlijk.nl