Faam B.V.


Faam B.V.
Bij assetmanagement, de specialisatie van Faam, speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Door assets op een doeltreffende wijze te beheren ontstaat een optimale balans tussen kosten, risico’s en prestaties. En bereik je vanzelf een optimaal rendement én maximale eco-efficiency. Faam werkt met een team van gedreven vakmensen. Onze consultants zijn goed opgeleid en brengen de nodige ervaring mee.

Visie op de energietransitie

De energietransitie is een complexe opgave. Meerdere belangen komen bij elkaar en dat vraagt om een goede beheersing in de gehele keten. Dit kun je bereiken door meer structuur, discipline en vakmanschap in te zetten. Ons advies is om dit op basis van assetmanagement, conform de ISO55001, te doen.

De energietransitie in praktijk

Een weg, tunnel, warmtenet aanleggen of een energiecentrale bouwen is één ding; de echte uitdaging volgt daarná. Hoe zorg je ervoor dat objecten jaar na jaar optimaal blijven presteren, zonder dat je als asset owner de hoofdprijs betaalt? Faam helpt je graag bij het inrichten van je assetmanagement organisatie. Slim beheer en onderhoud gaan namelijk verder dan het oplossen van storingen alléén. Al in de ontwerp- en realisatiefase kunnen we je adviseren over toekomstig beheer en onderhoud. Met als doel dat objecten gedurende hun levensduur optimaal blijven functioneren en zo lang mogelijk meegaan, tegen zo laag mogelijke kosten. Op deze manier dragen we bij aan een beheerste en betaalbare energietransitie!Categorie

Bouw, Realisatie
Exploitatie, Beheer
Ingenieursbureau, Dienstverlener


Kernactiviteiten

Assetmanagement
procesmanagement
maintenance engineering
eisenmanagement
ISO55001


Website

www.faam-bv.nl