Fudura B.V.


Fudura B.V.
Wij maken energiestromen inzichtelijk en bestuurbaar. Meer inzicht leidt tot een heldere kijk op energieverbruik en hoe de energie in een organisatie stroomt, hiermee kan een onderneming sturen, bijsturen én besparen. Met accurate meetdiensten, de juiste hardware, intelligent databeheer en advies op maat geeft Fudura antwoord op inzicht- en ondernemersvraagstukken.

Visie op de energietransitie

Wij geloven in een toekomst waarin we efficiënt en bewust met energie omgaan. Wij helpen ondernemingen met het continu verbeteren en het verduurzamen van hun energieprestaties. Wij leveren infrastructuur afgestemd op de behoeften van ondernemingen én de toekomstige energievoorziening, daarbij realiseren we de energiebesparing bij deze ondernemingen.

De energietransitie in praktijk

Wij zorgen dat ondernemingen de juiste infrastructuur hebben voor hun energievoorziening, voor nu en in de toekomst. Wij realiseren deze energie-besparing enerzijds door het leveren van duurzame infrastructuur en anderzijds door het verschaffen van inzicht in energiestromen waarop klanten kunnen acteren. Zo lezen we duizenden (warmte)meters uit voor zakelijke klanten en vertalen data naar informatie om continuïteit te waarborgen, risico’s te beheersen, kosten te besparen en op afstand te besturen.Categorie

Exploitatie, Beheer
Fabrikant, Leverancier


Kernactiviteiten

Meetbedrijf
Installaties
Energiezekerheid
Inzicht
SDE subsidie Warmtemeting
Besparen


Website

www.fudura.nl