HillFive


HillFive
Uw resultaten verbeteren, dát is de drijfveer van HillFive. We kennen de energiesector door en door en hebben jarenlange ervaring in het opzetten en verbeteren van teams, afdelingen en complete organisaties. Dat doen we met eigen specialisten in vrijwel elke discipline; van sales en marketing tot innovatie, digitalisering en operational excellence.

Visie op de energietransitie

"De energietransitie leidt tot kansen en bedreigingen voor energiebedrijven. Flexibel en daadkrachtig meedoen vereist proactieve en betrokken medewerkers die de bestaande werkwijzen weten te verbeteren en marktkansen vertalen in concrete producten en diensten. Stilstaan is geen optie meer. Om de transformatie te begeleiden, werken wij met het HillFive Transformatie Huis. Dit betekent dat we zowel op de gebieden Verbetering, Groei als Innovatie het verschil kunnen maken voor onze klanten. Als HillFive hebben we jarenlange ervaring met zowel het commerciële als projectmanagement deel van collectieve warmteprojecten."

De energietransitie in praktijk

Wij weten dat het altijd beter kan: producten, dienstverlening en de mensen die het werk doen. Met methodes als Lean of Agile helpen wij klanten om nieuwe kansen te zien en ze met beide handen beet te pakken. We gaan graag aan de slag met:

  • Procesoptimalisatie, om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te automatiseren zodat ze nog meer bijdragen aan de realisatie van jullie doelstellingen.
  • Prestatiemanagement, wanneer de processen op orde zijn en je de prestaties van de teams verder wilt verbeteren.
  • Change management, wanneer je de organisatie wilt veranderen, maar nog niet precies weet hoe. Onze change managementmethode is altijd gericht op mens én resultaat.

 

Foto: Plan van aanpak versnelling van de revisie van gasleidingen.
(werkbezoek Stedin, Project Dhr Wietze Fabriek (L)  midden Mevr. Mickey Bakker) Categorie

Overig
Overig


Kernactiviteiten

Consultancy
ProjectManagement
PrestatieManagement


Website

www.hillfive.nl