Hylife Innovations


Hylife Innovations
Hylife Innovations maakt werk van een duurzame toekomst. Want de komende jaren gaat het energiesysteem wereldwijd op de schop. Daarom zijn er nieuwe oplossingen nodig. Innovatieve concepten met een integrale benadering. Dat is het terrein van Hylife Innovations: duurzame woonconcepten met de inzet van groene waterstof. Van individuele, bestaande woning tot complete nieuwbouwwijk.

Visie op de energietransitie

Hylife Innovations gelooft in het innoveren van warmtenetten. Warmtenetten zijn de ideale verdeling voor duurzaam opgewerkt warmte. Wij geloven in een mix van technologieën waarbij waterstof, een duurzaam opgewerkte energie, de belangrijkste rol speelt.

De energietransitie in praktijk

Hylife Innovations ontwikkelt, vermarkt en realiseert innovaties, concepten en advies over energie en mobiliteit voor de gebouwde leefomgeving. Onze innovaties zijn gericht op de verduurzaming van de leefomgeving. Daarbij letten we op allerlei aspecten: duurzaam en energiezuinig bouwen, energieverbruik en -management plus zelfstandige en onafhankelijke energievoorziening en mobiliteit. Deze integrale benadering is mogelijk dankzij de inzet van groene waterstof.Categorie

Overig
Overig


Website

www.hylifeinnovations.nl