Itho Daalderop


Itho Daalderop
Itho Daalderop streeft ernaar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven – met een assortiment dat bestaat uit verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen. Met deze innovatieve producten en systemen zorgen we voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Wij maken energieneutraal wonen – volgens de klimaateisen van morgen – vandaag al mogelijk.

Visie op de energietransitie

Op basis van diverse transformatie-/renovatieprojecten is Itho Daalderop tot de conclusie gekomen dat de optimale oplossing ligt in een combinatie van grondgebonden warmtepomp en een warmtenet. Itho Daalderop noemt deze oplossing Warmtepompnet. Hierin voorziet één hoogwaardige bron 3 tot 5 woningen van warmte (en koeling). Deze oplossing heeft grote voordelen op het gebied energieverbruik, geluid (geen buitenunit) en flexibiliteit mbt het plaatsen van een bron voor, achter of naast een blokje woningen.

De energietransitie in praktijk

Samen met woningbouwcoöperaties, bouwers en installateurs werken wij dagelijks aan diverse verduurzamingsprojecten. Samen met deze partners werkt Itho Daalderop aan de ideale oplossing voor het Nederlandse verduurzamingsvraagstuk.
Itho Daalderop onderscheidt zich door een unieke kennis op het gebied van warmtepompen, bodemenergie en binnenklimaat.Categorie

Bouw, Realisatie
Fabrikant, Leverancier


Kernactiviteiten

Verwarming en tapwater
Ventilatie- en regeltechniekoplossingen


Website

www.ithodaalderop.nl