Itron


Itron
Itron is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologieën en oplossingen die bijdragen aan een duurzamere omgang met energie en water. Het bedrijf levert naast meet- en regelapparatuur voor elektriciteit, gas, water en thermische energie, oplossingen voor het collecteren, managen en analyseren van meetdata.

Visie op de energietransitie

De manier waarop we in de toekomst omgaan met thermische energie zal in belangrijke mate tijdens deze energietransitie worden bepaald. Door de juiste kennis en technologieën toe te passen kunnen we samen een duurzamere wereld creëren.

De energietransitie in praktijk

Samen met onze klanten streven we naar het verduurzamen van het energieverbruik. Dit doen we door onze klanten te adviseren bij het meten van energie- en water. We creëren waardevolle meetdata, collecteren deze data op een betrouwbare manier en bieden innovatieve oplossingen om meetdata te analyseren en om te zetten in actionable data. Het stelt onze klanten wereldwijd in staat om kostbare resources op vernieuwende en intelligente wijze te managen.Categorie

Exploitatie, Beheer
Fabrikant, Leverancier


Kernactiviteiten

Producent van thermische energiemeters
Datacollectie- en meterdatamanagement oplossingen.


Website

www.itron.com