Kapp Nederland


Kapp Nederland
De engineers van Kapp horen bij de beste en meest innovatieve op het gebied van warmteoverdracht. De kennis als basis en de ervaring uit eerdere projecten om steeds naar terug te reflecteren. Op die manier slagen wij er in steeds een oplossing te bieden met de voor uw toepassing meest geschikte en efficiëntste warmtewisselaar, hoe moeilijk het vraagstuk ook is.

Visie op de energietransitie

Er zijn twee redenen waarom we moeten proberen om zoveel mogelijk energie te besparen. De belangrijkste reden is het milieu en belasting hiervan. De andere reden ligt verscholen in de financiële resultaten van een klant, die enorm kunnen verbeteren door energie te besparen in een proces. U weet dat. Wij weten hoe!

De energietransitie in praktijk

We eisen van al onze leveranciers dat ze een milieubeleid volgens de Europese EMAS (Eco Management and Audit Scheme) ondersteunen bij de productie van warmtewisselaars. Energiebesparing is core business voor ontwerpers en producenten van warmtewisselaars. Het ligt voor de hand dat we streven naar een optimaal gebruik van warmtewisselaars om zoveel mogelijk energie te kunnen hergebruiken.Categorie

Bouw, Realisatie
Exploitatie, Beheer
Fabrikant, Leverancier
Ingenieursbureau, Dienstverlener
Overig


Kernactiviteiten

Warmtewisselaars
Warmteoverdracht
Engineering
Heat transfer engineering
Platenwarmtewisselaars
Buizenwarmtewisselaars
Gesoldeerde warmtewisselaars


Website

www.kapp.nl