KZ B.V.


KZ B.V.
K.Z. GreenWater biedt de totaaloplossing voor collectieve warmte: regelstations, warmteleidingen, warmte-afleversets en systeemmonitoring.

De energietransitie in praktijk

Oplossingen voor collectieve warmte

K.Z. heeft GreenWater in het leven geroepen om een bijdrage te leveren aan de energietransitie. GreenWater levert alle benodigdheden voor het aanleggen van een collectief warmtenetwerk: regelstations, warmteleidingen en warmte-afleversets.

K.Z. heeft een geschiedenis in de gas- en waterbranche die teruggaat tot de jaren zeventig. Sindsdien ontwikkelen en produceren wij talloze materialen voor de aanleg en het onderhoud van gas- en waterleidingen. Dit is de basis waarop de nieuwe weg in collectieve warmte wordt ingeslagen.

Het doel van K.Z. GreenWater is het ontzorgen van de klant. Wij leveren het totaalpakket: van het tussenstation tot de woning. Daartussen liggen speciale warmteleidingen, die zich kenmerken door hun flexibiliteit. Hierdoor kunnen zij eenvoudig om obstakels zoals bestaande leidingen, bomen en funderingen worden gelegd. Dankzij onze innovatieve afleversets, komen bewoners niet voor torenhoge kosten te staan en behouden zij de regie over de leidingloop in hun woning.

Aanvullend biedt K.Z. GreenWater diensten in de vorm van systeemmonitoring. Onze service eindigt dus niet na de aanleg van onze collectieve warmtesystemen.Categorie

Bouw, Realisatie
Fabrikant, Leverancier


Website

www.kz.nl