Universal Pipeline Association (UPA)


Universal Pipeline Association (UPA)
UPA is de overkoepelende organisatie voor Rotterdam Engineering, Amsterdam Engineering, Ede-Wageningen Engineering en Ingenieurs-op-Zuid. Daarmee zijn wij stuk voor stuk kleine bedrijven binnen een grote organisatie, wat ons betreft de perfecte combinatie. De komende jaren gaan we Nederland op een nieuwe manier verwarmen. Daarbij nemen we afscheid van aardgas in woningen, kantoren en industriële panden. De transitie naar een aardgasvrije omgeving is complex, uitdagend en nog verre van voltooid. Dus waar wachten we nog op?! De energietransitie is al volop aan de gang en wij binnen UPA werken daar graag aan mee door ons dagelijks in te zetten voor het realiseren van deze enorme uitdaging.

Visie op de energietransitie

We werken met een scherp oog voor de technische mogelijkheden, de praktische uitvoering en actuele wet- en regelgeving. U bent bij ons aan het juiste adres op het gebied van vragen of projecten omtrent engineering, advies, project- óf omgevingsmanagement. Ons team levert een bijdrage aan projecten van gemeenten, waterschappen, energiebedrijven, netbeheerders en aannemers. Met ons pallet aan diensten zijn onze opdrachtgevers optimaal voorbereid op een succesvolle realisatie van o.a. de energietransitie!

De energietransitie in praktijk

In onze werkwijze, met eigen mensen en met opdrachtgevers, staat de relatie voor ons centraal. Wij zijn jong en dynamisch en nu circa 100 professionals sterk. Met circa dertig van onze collega’s inmiddels mede-eigenaar.

 Categorie

Bouw, Realisatie
Exploitatie, Beheer
Financiering
Ingenieursbureau, Dienstverlener


Kernactiviteiten

Processtudie
Systeemontwerp
Netontwerp (diameterbepaling
sterkte analyse) voor het transport- én distributienet
Diverse type ramingen (investering-
krediet-
directieramingen)
Omgevingsmanagement (vergunningen
aanbestedingsstrategie en -documenten)


Website

www.upagroup.nl