Zero Friction


Zero Friction
“Zero Friction, een jong bedrijf uit Vlaanderen, benadert de warmtemarkt op een nieuwe manier. Wij bieden peace of mind met een volledig nieuwe metering & billing oplossing. Daardoor zijn onze klanten in staat om efficiënter en klantgerichter te werken. Deze is ontwikkeld door ons team met ruim 25 jaar ervaring in de wereld van energie en IT.”

Visie op de energietransitie

Wij geloven heel sterk in de nood aan goede digitale oplossingen om de ganse energietransitie te versnellen. Deze oplossingen moeten bijdragen tot een optimale werking van de warmtebedrijven maar moet hun ook in staat stellen om meer klantgericht te werken. Wij geloven heel sterk dat warmteleveranciers of gebouwbeheerders meer een adviserende rol gaan opnemen. Daarbij hebben deze bedrijven natuurlijk nood aan goede ondersteunende digitale middelen om dat te kunnen doen.

De energietransitie in praktijk

Zero Friction is een software bedrijf met 100% focus om de warmte en koudemarkt maximaal te ondersteunen. Daarbij steeds innovatieve maar relevante oplossingen gaat aanbieden om de transitie mogelijk te maken.Categorie

Exploitatie, Beheer
Ingenieursbureau, Dienstverlener


Kernactiviteiten

Software
Ontzorgen
Focus op warmte
SaaS platform
Onafhankelijk
Schaalbaar
Betaalbaar
Digitaal
Innovatief


Website

www.zerofriction.co