Netwerken, kennisdelen en bijpraten tijdens de netwerkborrel van Stichting Warmtenetwerk

Geplaatst op 10-02-2022 door Stichting Warmtenetwerk

Na bijna twee jaar alleen maar online events te hebben georganiseerd, staan wij weer te popelen om u in levende lijve te mogen begroeten! Daarom organiseert Stichting Warmtenetwerk op woensdag 9 maart een gezellige en informele netwerkborrel. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u weer eens bijpraten met branchegenoten. Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom om met ons het glas te heffen. Rond de klok van 19.00 uur ronden we de borrel af. Tijdens deze netwerkborrel staan wij ook even stil bij de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en de plannen voor 2022. Borrelt u ook gezellig met ons mee? 

 

Kosten en aanmelding
Deelname voor leden van Stichting Warmtenetwerk is gratis. Niet leden betalen een bedrag van € 50,- voor deelname*. Aanmelden kan tot en met 6 maart via deze link. Geef bij uw aanmelding aan of u lid of geen lid bent van Stichting Warmtenetwerk. In verband met de nu nog geldende (1,5 meter) maatregelen is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Leden hebben voorrang boven niet-leden. Dus meld u snel aan! 

*Bij een no-show of niet tijdig afmelden (uiterlijk 1 dag voorafgaande aan het evenement) zijn wij genoodzaakt om wel deelnamekosten à €50,- aan u door te berekenen. Voor verdere voorwaarden voor deelname aan evenementen verwijzen wij u naar onze spelregels.
 

Locatie
De netwerkborrel vindt plaats in het Anatomiegebouw in Utrecht (Bekkerstraat 141). Voor meer informatie over de locatie en de routebeschrijving en parkeren verwijzen wij u naar de volgende link. U wandelt in 5 minuten naar het Anatomiegebouw vanaf parkeergarage Kruisstraat of de Grifthoek. In de straten rondom het gebouw kunt u ook betaald parkeren. De locatie is ook eenvoudig bereikbaar via openbaar vervoer. 

 

COVID-19 maatregelen
We volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Wij vragen daarom om een vaccinatiebewijs, herstel- of testbewijs van maximaal 24 uur oud. Dit doen wij aan de hand van de CoronaCheck App. Daarnaast zouden wij het bijzonder op prijs stellen als u thuis van tevoren nog een zelftest afneemt. Als de maatregelen worden aangepast of aangescherpt, behouden wij het recht voor om de voorwaarden voor toegang aan deze netwerkborrel te wijzigen danwel het event te verplaatsen naar een andere datum.

Lees ook onze andere berichten