Studiereis Stichting Warmtenetwerk 2022 – Berlijn

Geplaatst op 15-08-2022 door Stichting Warmtenetwerk
Studiereis Berlijn

Jaarlijks organiseert Stichting Warmtenetwerk een hoog gewaardeerde buitenlandse studiereis. De laatste jaren maakte corona de organisatie van een buitenlandse reis onmogelijk. Vorig jaar organiseerden wij een 2-daagse reis naar Limburg en dit jaar gaan we weer naar het buitenland: Berlijn!

 

Buitenlandse warmtenetpraktijken
De studiereis is een uitgelezen kans om samen met Nederlandse geïnteresseerden enkele dagen te worden ondergedompeld in buitenlandse warmtenetpraktijken. Het uitgebreide programma wordt altijd afgewisseld met presentaties, discussies en het bezoeken van sites. Het biedt niet alleen de kans om de zaken eens heel anders te bezien, maar ook om nieuwe ideeën op te doen.

Daarnaast biedt het de mogelijkheid om diverse Nederlandse mensen, op de een of andere manier verbonden met warmtenetten, beter te leren kennen en zo de blik op de warmtetransitie te verruimen. We streven daarom naar een brede samenstelling van de groep: warmtebedrijven, overheden, adviseurs, onderzoekers, leveranciers, aannemers, vastgoedeigenaren, etc.

 

Wat gaan we doen in Berlijn?
We gaan interessante projecten bezoeken van Vattenfall en van E.ON (moederberdrijf van Essent). Uiteraard horen we ook van hun plannen voor verduurzaming en groei van warmtenetten. Daarnaast gaan we in discussie met AGFW (het Duitse Warmtenetwerk) en met BDEW (het Duitse Energie Nederland). Gelukkig is er ook tijd om samen wat van Berlijn te zien en hopen we te genieten van elkaars gezelschap.

 

Programma en voorwaarden
Bekijk hier het volledige programma: Uitnodiging Studiereis Stichting Warmtenetwerk 2022 – Berlijn
Lees hier de Algemene Voorwaarden van de Studiereis. 
De reis zal dit jaar plaatsvinden met de trein. Dat vinden wij milieuvriendelijker dan vliegen.

 

Kosten en aanmelding
De kosten voor de studiereis bedragen € 1.295,- voor deelnemers van Stichting Warmtenetwerk. Hierbij zijn de reis naar en in Berlijn, verblijfskosten, ontbijt, lunch, avondeten en drinken inbegrepen. Drankjes aan de bar zijn voor eigen rekening.

U kunt zich nu aanmelden voor deze studiereis tot 31 augustus 2022. Aanmelden verloopt via ons secretariaat en kan door op deze link te klikken en het inschrijfformulier in te vullen. Let op: vul alle gegevens volledig en correct in.

 

Wees er snel bij want de studiereizen zijn altijd snel volgeboekt! 

Lees ook onze andere berichten