Warmte Congrestival! Save the date voor hét warmte evenement

Geplaatst op 31-08-2022 door Stichting Warmtenetwerk

Op 8 december a.s. organiseert Stichting Warmtenetwerk het Warmte Congrestival! Een inspirerend en interactief evenement waar de gehele warmteketen aanwezig zal zijn. Tijdens deze dag kunt u kennis maken met onze deelnemers, diverse presentaties bijwonen en actief deelnemen aan kennissessies. Het belooft een boeiende dag te worden waarbij er uiteraard ook ruim voldoende gelegenheid is om te netwerken.

 

Noteer deze datum daarom alvast in uw agenda. De organisatie is op dit moment druk bezig met de invulling van het programma. Meer hierover vindt u binnenkort op onze website en in uw e-mailbox.

 

U komt toch ook?   

 

Wat is een congrestival?
Een congrestival is een combinatie van een congres en een festival, zeg maar een congres in een festivaljasje! Dit betekent voornamelijk meer vrijheid en een informelere sfeer dan reguliere events. Wij combineren dan ook plenaire lezingen, parallel kennissessies met de ruimte voor netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Hierdoor hebben de deelnemers aan dit event zelf de keuze om te bepalen welke presentaties zij willen zien, wanneer en wat ze willen eten en wanneer zij de tijd willen nemen om gewoon even te netwerken.

 

Datum

8 december 2022
10.00 uur – 18.00 uur

 

Locatie
Het Warmte Congrestival wordt gehouden in Hart van Holland, Berencamperweg 12, 3861 MC te Nijkerk

Lees ook onze andere berichten