Coolworld Rentals


Coolworld Rentals
Coolworld Rentals ondersteunt al jaren diverse installatiebureaus, maincontractors, gebouwbeheerders en overheden bij zowel calamiteiten, ombouw en revisie projecten. Daarbij bieden wij full service HUURoplossingen die het gat snel en kostenefficiënt dichten alsook de tijdsdruk op projecten wegnemen en flexibiliteit bieden met tijdelijke verwarmingsvoorzieningen.

Visie op de energietransitie

De energietransitie brengt veel vragen met zich mee, meerdere oplossingen zijn mogelijk. Duidelijk is dat er geen standaard oplossing bestaat. Continuïteit van warmtevoorziening moet vanzelfsprekend gegarandeerd, doorlooptijden van projecten dienen zo kort mogelijk te zijn, maar tijdsdruk op projecten mag zeker niet leiden tot geforceerde keuzes. Bij elk transitieproject dient daarom voldoende flexibiliteit ingebouwd te worden. Flexibiliteit is hier dan ook een sleutelwoord.

De energietransitie in praktijk

Als het gaat om het inbrengen van flexibiliteit biedt huurverwarming zondermeer uitkomst. Met name bij testopstellingen, revisie, plotselinge uitval van systemen, als een back-up of waar tijdelijke extra capaciteit nodig is. Coolworld Rentals zorgt voor continuïteit van warmte en warmwatervoorziening. Specialisten werken samen met alle betrokken partijen en zet kostenefficiënt huuroplossingen in, bijv. ketelhuizen met de laagste emissies, energieverbruik en geluidsnormen op de europese markt. Een soepele energietransitie dat is waar wij graag bij ondersteunen.Categorie

Bouw, Realisatie
Fabrikant, Leverancier
Overig


Kernactiviteiten

Full service verhuur van koeltechniek en verwarming


Website

www.coolworld-rentals.com/nl-nl