Beeldbank Stichting Warmtenetwerk

Hier vindt u afbeeldingen van warmtenetten die beschikbaar zijn gesteld aan onze beeldbank door o.a. onze deelnemers. De aanwijzigen voor gebruik staan aangegeven bij de afbeeldingen.


Afbeeldingen van Nijkamp Aanneming
U mag deze foto’s downloaden en rechtenvrij gebruiken: 

 

Afbeeldingen van Weijers Waalwijk
U mag deze illustratie downloaden en rechtenvrij gebruiken onder vermelding van “Graphic van Weijers Waalwijk”. De onderstaande toelichting op de illustratie mag overgenomen worden. 

Dit is een graphic van een warmtenet. De rode lijnen stellen de leidingen voor waardoor het warme water naar de huizen toe stroomt. De warmte wordt afgegeven in de gebouwen en koelt daardoor af. Het afgekoelde water stroomt via de blauwe leidingen terug. Graphic van Weijers Waalwijk.

 

Afbeeldingen van Vattenfall
Vattenfall heeft diverse professionele foto’s beschikbaar op aanvraag. De foto’s zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik binnen de warmtesector en met vermelding van Vattenfall als bron. Indien u foto’s van Vattenfall wilt aanvragen of bekijken, stuur u dan een e-mail naar Sandy Hoogendijk: s.hoogendijk@warmtenetwerk.nl met als onderwerp: Aanvraag beeldbank Vattenfall.