Esri Nederland


Esri Nederland
Een kaart verbindt mensen, waar ze ook zijn. Door te werken met dezelfde kaart heeft iedereen hetzelfde beeld. Dankzij het inzicht dat kaarten en geografische analyses geven, is het mogelijk een verschil te maken. Wereldwijd werken meer dan 350.000 organisaties dagelijks met Esri. In Nederland zijn dat meer dan 1.500 Nederlandse organisaties, waaronder grote steden, overheden en het bedrijfsleven.

Visie op de energietransitie

Met de groeiende vraag naar alternatieven voor energie uit gas, ontwikkelt de warmtemarkt zich in rap tempo. Deze snelle groei vereist een andere manier van werken. Beslissingen moeten sneller in kaart worden gebracht en gebaseerd worden op data. Ook wordt er steeds vaker samengewerkt tussen de deelnemers in deze keten, van overheden en burgers tot nutsbedrijven. Daarnaast krijgt assetmanagement door data op de kaart een nieuwe dementie, zowel in kantoor als voor de buitendienstmedewerkers.

De energietransitie in praktijk

Esri’s geografische software, ArcGIS, integreert informatiebronnen en sluit aan op andere systemen. Het geeft een datagedreven weergave op de kaart van uw netwerkinformatie en assetdata. Naast de unieke kijk op de eigen assets wordt het ook mogelijk om de informatie te verreiken met data uit andere organisaties en overheden. Op basis van deze visuele informatie voert u sneller analyses uit en maakt u betere, datagedreven beslissingen. Zo wordt het nieuwe warmtenetwerk sneller geïmplementeerd en dragen wij bij aan een versnelde energietransitie.Categorie

Overig
Overig


Kernactiviteiten

Datagedreven besluitvorming
Assetmanagement 2.0
Geo-informatiesoftware
GIS
Ketensamenwerking
Common Operational Picture


Website

www.esri.nl