Eteck


Eteck
Als turn-key warmteleverancier ontwikkelt, realiseert en exploiteert Eteck collectieve, duurzame warmte- en koudesystemen. Wij ontzorgen van A tot Z door alles rondom een exploitatie te regelen. Van ontwikkeling en financiering tot contact met de bewoners gedurende exploitatie. Wij gaan voor maximale impact door zoveel mogelijk woningen en gebouwen te voorzien van duurzame warmte en koeling.

Visie op de energietransitie

Eteck gaat voor 0. Nul CO2-uitstoot en nul gebruik van fossiele brandstoffen. In Nederland staan we voor een ongekende opgave. Het verduurzamen van het energiesysteem en terugdringen van CO2-uitstoot. Wij pakken onze rol om een belangrijke bijdrage te leveren. Een bijdrage met maximale impact. We willen anderen inspireren om hetzelfde te doen. Laten zien dat duurzame warmte zorgt voor optimaal wooncomfort. Voor iedereen.

De energietransitie in praktijk

Wij denken in oplossingen en zijn techniekonafhankelijk. Samen met (potentiële) opdrachtgevers zoeken wij duurzame warmteoplossingen voor de lange termijn. Daarbij maken wij gebruik van lokale warmtebronnen zoals aquathermie of zonnecollectoren. We bekijken o.a. de vergunningsvoorwaarden en willen weten wie de (toekomstige) bewoners zijn. Voor hen zorgen we voor duurzame warmte die naast comfortabel, ook betaalbaar is. Daarnaast verduurzamen we bestaande collectieve installaties om CO2-uitstoot verder terug te dringen en ondersteunen we partijen bij het aardgasvrij maken van hun bestaande gebouwen.

 Categorie

Exploitant Warmtenet, Warmteproducent
Exploitatie, Beheer
Financiering
Ontwikkeling


Kernactiviteiten

Warmteleverancier
Lokale collectieve warmte
Duurzame warmte en koude
WKO
Aquathermie
Restwarmte
Zonnewarmte
Warmtenetwerk


Website

www.eteck.nl