Ferranti Computer Systems N.V.


Ferranti Computer Systems N.V.
Ferranti heeft al meer dan 45 jaar ervaring in de steeds veranderende markt van de nutsvoorzieningen. Onze cloud oplossing, MECOMS 365 is gebaseerd op de moderne Microsoft Dynamics 365 technologie en stelt warmteleveranciers in staat om administratieve processen, zoals de complete procesketen van assetregistratie, klantadministratie en facturatie op een intuïtieve manier af te handelen.

Visie op de energietransitie

"MECOMS heeft een duidelijke strategie voor de warmtemarkt. Deze complexe niche markt wordt voornamelijk gedreven door verandering in regelgeving en technologische/digitale disruptie. We hebben een duidelijke focus op de empowerment van mensen en organisaties om de efficiëntie, productiviteit en klantentevredenheid te maximaliseren. MECOMS bedient reeds tal van warmtebedrijven in Nederland en Scandinavië."

De energietransitie in praktijk

We ondersteunen al onze klanten door de processen zo in te richten, dat ze eveneens inspelen op de wensen van hun eindklant. Ook vergroten we de selfservice voor de eindklant door een persoonlijke opvolging aan te bieden en spelen we in op digitale wensen en noodzakelijke veranderingen. Een voorbeeld hiervan is de storingsregistratie en compensatie die vanuit de warmtewet verplicht worden gesteld.

 

Met MECOMS heeft de klant 1 aanbieder als dus ook 1 aanspreekpunt, dankzij geïntegreerde technologieën die ERP, Assetmanagement, Fieldservice en Meter-to-cash processen faciliteren. Dankzij MECOMS zijn al onze klanten in staat om hun administratie end-to-end op een efficiënte wijze af te handelen.Categorie

Exploitatie, Beheer
Fabrikant, Leverancier
Ingenieursbureau, Dienstverlener
Overig


Kernactiviteiten

Ontwikkelen en onderhouden van software
Implementatiediensten en Beheer
Cloud based
Warmteprocessen


Website

www.ferranti.be