Flamco B.V.


Flamco B.V.
Flamco en Comap zijn onderdelen van Aalberts en verantwoordelijk voor de productie, verkoop en distributie van alle Hydronic Flow Control producten voor verwarming-, koeling-, water- en solarsystemen. Het uitgebreide leveringsprogramma wordt met name toegepast in appartementen, huizen en utiliteitsgebouwen. Flamco en Comap producten behoren tot de meest energie-efficiënte oplossingen op de markt.

Visie op de energietransitie

We onderscheiden ons in de markt met duurzame totaaloplossingen op het gebied van distributie. Ook leveren Flamco en Comap maatwerk voor HAVC (‘Van opwekker tot afgiftesysteem’). Flamco en Comap producten behoren tot de meest energie-efficiënte oplossingen op de markt.

De energietransitie in praktijk

Het nieuwe hoofdkantoor van Aalberts hydronic flow control in Almere (Flamco Group: Flamco en Comap) is met een score van maar liefst 90% gecertificeerd door BREEAM. Daarmee hebben wij de erkenning dat wij met onze ambities een van de duurzaamste kantoorgebouwen ter wereld realiseren. Onze verwarming-, koeling-, en solarinstallaties zijn hierin ingebouwd en zijn zichtbaar voor relaties en klanten.

Deze installaties leveren wij tevens aan de markt om bedrijven hun doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en uitstootbeperkingen te behalen.Categorie

Fabrikant, Leverancier
Overig


Kernactiviteiten

Producent
Leverancier voor producten en oplossingen voor warmte-installaties


Website

www.flamcogroup.com