KLINGER The Netherlands


KLINGER The Netherlands
KLINGER biedt oplossingen voor o.a. betrouwbare warmtenetwerken. Wij zijn specialist op het gebied van flens- en dynamische afdichtingen, appendages, regelkleppen, slangen en compensatoren. KLINGER is NEN-EN-ISO 9001:2015, NEN- EN-ISO 14001:2015 en VCA** gecertificeerd.

Visie op de energietransitie

De productie van energie en het transport gebeurt onder uitdagende omstandigheden en strikte veiligheidseisen. Dat vereist betrouwbare en veilige producten van hoge kwaliteit die voldoen aan internationale standaarden. KLINGER vindt het belangrijk om alleen die producten in te zetten die aan deze strenge eisen en richtlijnen van de energie-industrie voldoen: robuust en in slijtvaste of corrosiebestendige uitvoeringen.

De energietransitie in praktijk

Ons team bestaat o.a. uit ervaren productspecialisten. Samen werken we aan integrale oplossingen. We kiezen uitsluitend voor duurzame, betrouwbare producten en voor de meest optimale match van product en de toepassing daarvan. Veel producten ontwikkelen en fabriceren we zelf. We bieden doordachte oplossingen en helpen producenten in één keer het juiste product te kiezen en te plaatsen.

 Categorie

Bouw, Realisatie
Fabrikant, Leverancier
Overig


Kernactiviteiten

Fabrikant
Leverancier
Engineer
Advies appendages
Afdichtingen
Leidingcompensatoren


Website

www.klinger.nl