Liandon


Liandon
Liandon adviseert, ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt complexe energie-infrastructuren en grote (industriële) installaties. Liandon is het kenniscentrum voor de energiewereld en werkt aan vele innovaties.

De energietransitie in praktijk

Ons volledige aanbod valt uiteen in vijf diensten:

  • consultancy en advies;
  • ontwerp en engineering;
  • aanleg en realisatie;
  • onderhoud en beheer;
  • meetdiensten.

Voor wie werkt Liandon?
Wij zijn serviceprovider voor regionale netbeheerder Liander en landelijk netbeheerder TenneT op gebied van hoogspanning, middenspanning en gas. Wij zijn verantwoordelijk voor innovatie, aanleg, renovatie, beheer en onderhoud van netwerken en installaties. Daarnaast verzorgen wij de meting, besturing en beveiliging van installaties.

Voor klanten met eigen netten bieden wij dezelfde diensten aan. Een totaaloplossing van advies, ontwerp en aanleg tot en met onderhoud en beheer. Innovatie en automatisering zijn hierin verweven.

Totaaloplossingen
Wat u ook wilt, advies en consultancy, of juist ontwerp en realisatie (projectmanagement, bouwbegeleiding, procurement). Bij ons bent u aan het juiste adres. Ook bieden wij onderhoud en beheer aan. Daarnaast plaatsen, beheren en onderhouden wij meetinrichtingen voor zowel elektriciteit, gas als warmte en zorgen wij voor de verzameling en beoordeling van meetgegevens.Categorie

Bouw, Realisatie
Exploitatie, Beheer
Overig


Website

https://www.liandon.nl/