Pipelife Nederland B.V.


Pipelife Nederland B.V.
Pipelife is één van de grootste producenten van kunststof leidingsystemen in Europa. Sinds 1947 ontwikkelt, produceert en levert de vestiging in Enkhuizen een compleet en trendsettend programma. Het is onze missie om duurzame oplossingen te bieden voor alle stromen van water en energie.

Visie op de energietransitie

Pipelife streeft ernaar om de kennis en ervaring die in de afgelopen decennia is opgebouwd met het distribueren van energie en water optimaal in te zetten om de energietransitie verder te faciliteren.

De energietransitie in praktijk

Wij doen dit nu met het leveren van zeer flexibele geïsoleerde warmtedistributieleidingen van het Belgische Terrendis. Deze buizen bestaan uit een medium voerende buis van PEX-A, met een flexibele schuimkern die een stabiele isolatiefactor heeft en een UV bestendige en dubbelwandige buitenmantel. Deze leidingen worden gebruikt voor het transport van o.a. stadverwarming, verwarmingswater, warm sanitair water, koelings- en drinkwater.

Pipelife is één van de grootste producenten van kunststof leidingsystemen in Europa. Sinds 1947 ontwikkelt, produceert en levert de vestiging in Enkhuizen een compleet en trendsettend programma. Het is onze missie om duurzame oplossingen te bieden voor alle stromen van water en energie. Pipelife is een dochteronderneming van Wienerberger.Categorie

Fabrikant, Leverancier
Overig


Kernactiviteiten

Kunststof
Leidingsystemen
Producent
Duurzaam
Water
Energie


Website

www.pipelife.nl