Thermaflex


Thermaflex
Thermaflex is fabrikant van voorgeïsoleerd kunststof leidingen, o.a. bekend van de prefab oplossingen om versneld individuele woningen aan te kunnen sluiten. We zijn gevestigd in Waalwijk en wereldwijd actief.

Visie op de energietransitie

Collectieve warmte is misschien wel de grootste troefkaart om aan de CO2 doelstellingen te voldoen. Binnen de bestaande bouw is warmte daarnaast het meest schaalbaar en betaalbaar. Tel hier bij op het veilig, comfortabel, gezond en zelfvoorzienend karakter van warmte! Dit alles maakt het niet persé eenvoudig, maar wel erg aantrekkelijk!

De energietransitie in praktijk

Street in a day
Waar ambities steeds groter worden en beschikbare (capaci)tijd steeds krapper, is prefab de sleutel tot succes. Met prefab flexibele warmtenetten is het renoveren of retrofitten van warmte zeer goed mogelijk binnen de gestelde budgetten en tijdslijnen.

Durable and Sustainable
een Warmtenet leg je niet aan voor een generatie, maar voor meerdere generaties. We kijken met onze oplossingen dan ook altijd zeer kritisch hoe we een steeds langere levensduur kunnen garanderen. Daarnaast willen we aan het eind van de levensduur niet naar afval kijken, maar naar een waardevolle grondstof, geborgd in het C2C certificate.Categorie

Bouw, Realisatie
Fabrikant, Leverancier


Kernactiviteiten

Farikant/leverancier van warmteleidingen en -netten.


Website

www.thermaflex.com