Alle informatiebronnen ter ondersteuning van uw warmtevisie op één plek

Geplaatst op 26-07-2021 door Stichting Warmtenetwerk

Er is op verschillende plekken en bij verschillende instanties steeds meer behulpzame informatie over warmtenetten te vinden. Om uw zoektocht naar deze informatie makkelijker te maken, zetten wij al deze informatiebronnen voor u bij elkaar, met een korte omschrijving waarvoor deze gebruikt kunnen worden. Dit geeft u handvatten om de energietransitie op te pakken.

 

Het overzicht, dat u hier vindt, wordt op zeer regelmatige basis bijgewerkt, zodat het altijd up-to-date is.

 

Handvatten voor gemeenten en woningcorporaties
In onze wegwijzer voor gemeenten en woningcorporaties staan veel informatiebronnen die ook voor anderen interessant en behulpzaam zijn. Bij de handvatten vindt u hiervan een overzicht aan de hand van de volgende onderwerpen:

– Introductie en informatie over warmtenetten, van A tot Z
– Beleidsstudies warmte en koude
– Data warmte- en koudebronnen
– Wet- en regelgeving warmte
– Subsidies warmtenetten
– Koudenetten en andere koudetechnieken

Ons netwerk helpt u verder
Bij het afwegen of uitrollen van een warmtenet is er kennis en ervaring nodig. Vaak wordt deze gezocht bij experts of mogelijke samenwerkingspartners. In ons ledenoverzicht kunt u zoeken naar een partij die u verder kan helpen.

 

Even ruggespraak houden?
Iemand waarmee u ruggespraak kunt houden over een vraagstuk of uitdaging, is niet altijd binnen handbereik. Daarom faciliteren wij waar we kunnen. U kunt altijd bij Stichting Warmtenetwerk terecht met een korte vraag, een vraag aan onze community of een vraag tijdens een online vragenuur. Kijk onderaan deze pagina voor de mogelijkheden. 

 

Auteur:
Stichting Warmtenetwerk

Lees ook onze andere berichten