Bereik de hele warmteketen via het groeiende Warmtenetwerk

Geplaatst op 15-01-2024 door Stichting Warmtenetwerk

 

Stichting Warmtenetwerk verbindt een krachtig netwerk in de warmteketen. Dit doen wij o.a. via ons dynamische platform, dat gemaakt is vóór en dóór onze deelnemers. Aan onze deelnemers bieden wij de ruimte om nieuws- en persberichten te delen, waarvan de inhoud van algemeen belang is voor de energietransitie en/of interessant is voor onze overige deelnemers. Laat u dus zien en horen binnen het groeiende Warmtenetwerk, van warmtebedrijven, gemeenten/overheden, woningcorporaties, leveranciers en aannemers tot adviseurs!

 

Nieuwsberichten, persberichten en blogs
Wij kunnen uw berichten op onze website plaatsen en/of via onze nieuwsbrief of social media kanalen verspreiden. Wilt u ook uw artikel, blog of bericht delen met ons netwerk? Lees dan hier verder voor onze spelregels. Voor meer informatie of het aanleveren van content kunt u contact opnemen met Sandy Hoogendijk via s.hoogendijk@warmtenetwerk.nl.

 

Bijeenkomsten en evenementen
Stichting Warmtenetwerk biedt een boeiend scala aan bijeenkomsten en evenementen. Als deelnemer kunt u deze events niet alleen bezoeken, maar kunt u ook profiteren van extra exposure. Heeft u zelf een idee voor een onderwerp, event of bijdrage aan een van onze evenementen? Neem dan contact op met Jacqueline Hoogervorst via j.hoogervorst@warmtenetwerk.nl voor meer informatie en de voorwaarden.

Wij helpen u graag en organiseren de presentatie of (online) bijeenkomst samen met u.

 

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft. Wij hopen van u te horen!

 

 

 

Auteur:
Stichting Warmtenetwerk

Lees ook onze andere berichten