Programma webinar ‘de transitie van de warmtebranche’ bekend!

Geplaatst op 18-06-2021 door Stichting Warmtenetwerk

Op woensdag 7 juli van 13.00 tot 14.30 uur organiseert Stichting Warmtenetwerk een interessant webinar over de ontwikkelingen van warmtenetten in Nederland. De sprekers zijn onder meer Maxime Verhagen (Bouwend Nederland) en Jeroen Pepers (Aedes). Bent u werkzaam in de warmtebranche, bij een woningcorporatie of gemeente? Dan mag u dit interactieve webinar echt niet missen.  Schrijf u nu in!

 

Dagvoorzitter Ernst Japikse (voorzitter Stichting Warmtenetwerk, CEO bij Ennatuurlijk) gaat in gesprek met Maxime Verhagen (voorzitter Bouwend Nederland) en Jeroen Pepers (Algemeen Directeur bij Aedes). Binnen ruim een uur bent u helemaal op de hoogte van de actuele trends en ontwikkelingen in de markt, in navolging op het Nationaal Warmtenet Trendrapport. Daarbij geven deze topsprekers hun visie op de grote uitdaging (en kansen!) waar we met z’n allen voor staan.

Tijdens het interactieve programma is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen aan de sprekers.  

 

Programma

13.00 uur – Opening en welkom door Ernst Japikse

13.15 uur –  Inleiding door Jeroen Pepers (Aedes)

13.30 uur – Vragen uit het online publiek 

13.40 uur – Inleiding door Maxime Verhagen (Bouwend Nederland)

13.55 uur –  Vragen uit het online publiek

14.00 uur – Rondetafelgesprek o.l.v. Ernst Japikse

14.15 uur –  Vragen uit het online publiek

14.25 uur –  Sum-up en Wrap-up

14.30 uur – Einde webinar

 

Aanmeldprocedure
Deelname aan het online vragenuur is gratis voor leden van Stichting Warmtenetwerk. Niet-leden betalen € 50,-. Aanmelden kan nog tot en met 4 juli a.s. via deze aanmeldlink. Enkele dagen voorafgaande aan het webinar ontvangt u van ons nadere informatie over toegang tot de beveiligde omgeving van dit online evenement. 

Wij verheugen ons op uw komst!

Auteur:
Stichting Warmtenetwerk

Lees ook onze andere berichten