Warmte Congrestival op 8 december UITVERKOCHT!

Geplaatst op 20-10-2022 door Stichting Warmtenetwerk

Hét evenement waar de gehele warmteketen samenkomt

 

Op 8 december a.s. organiseert Stichting Warmtenetwerk het Warmte Congrestival! Een inspirerend en interactief evenement waar de gehele warmteketen aanwezig zal zijn. Tijdens deze dag kunt u kennismaken met onze deelnemers, diverse presentaties bijwonen en actief deelnemen aan interessante kennissessies. Het belooft een boeiende dag te worden waarbij er uiteraard ook ruim voldoende gelegenheid is om te netwerken.

 

LET OP: WEGENS HET OVERWELDIGENDE AANTAL AANMELDINGEN IS INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK!

 

Het Warmte Congrestival is een combinatie van een congres en een festival, zeg maar een congres in een festivaljasje! Dit betekent voornamelijk meer vrijheid en een informelere sfeer dan bij reguliere events. Wij combineren dan ook plenaire lezingen, parallel kennissessies met de ruimte voor netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Ook is er een beursvloer waar deelnemers van Stichting Warmtenetwerk zich presenteren. Door deze opzet hebben de bezoekers van dit event zelf de keuze om te bepalen welke presentaties zij willen zien, wanneer en wat ze willen eten en wanneer zij de tijd willen nemen om gewoon even te netwerken.

 

Onder de vakkundige leiding van dagvoorzitters Ernst Japikse (voorzitter Stichting Warmtenetwerk) en Laura Termeer (Jong Warmtenetwerk) nemen deze (keynote) sprekers u mee in de wereld van de warmtetransitie én daarbuiten:

 

Melvin Redeker –  Het geheim van een succesvolle expeditie
Al ruim 25 jaar bewandelt avonturier Melvin Redeker tijdens wereldwijde expedities de dunne lijn tussen veiligheid en grenzen verleggen. Daardoor ontwikkelde hij een uniek perspectief op veerkracht, vertrouwen en omgaan met verandering. Tijdens pionierstochten trotseert  Melvin Redeker sneeuwstormen in de Himalaya en beklimt hij bergtoppen die nog nooit door een mens zijn begaan. Melvin en zijn team krijgen te maken met continue veranderende omstandigheden, bureaucratische hindernissen, sneeuwstormen, lawines en fysieke en emotionele uitputting. Hoe kun je je daarop voorbereiden? En wat kunnen wij daarvan leren?

Laat u meeslepen door Melvins bevlogen verhaal en met spectaculair beeldmateriaal.
Melvin zal op interactieve wijze ingaan op hoe je veerkracht kunt trainen en organiseren en vertrouwen kunt creëren; beide zijn onontbeerlijk om met veranderingen om te gaan.

 

Laetitia Ouillet – Inzichten uit Schiedam: Verwachtingen en teleurstellingen
Laetitia werkt in de energiesector sinds 2001. Na 10 jaar bij Nuon in diverse posities, werkte ze als directeur corporate strategie van Eneco. In 2013 maakte ze een ‘switch’ en kreeg ze de kans om aan de kant van de wetenschap te kijken naar de energietransitie. Vanuit haar positie bij de TU Eindhoven zat ze aan de klimaattafel elektriciteit van het Klimaatakkoord. In 2021 werd ze programmamanager van Nieuwe Energie voor Groenoord, een project in samenwerking met Eneco en Woonplus waarin de gemeente Schiedam de eerste stappen zet in de uitvoering van haar transitievisie warmte in een kwetsbare wijk. Laetitia deelt haar ervaringen in een column voor Energeia en in een podcast in samenwerking met Change Inc. 

 

Teun Bokhoven – Stand van zaken en ontwikkelingen Klimaatakkoord
Teun Bokhoven is Voorzitter Uitvoeringsoverleg Gebouwde Omgeving van het Klimaatakkoord en voormalig voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie (NVDE). De klimaatambities van het regeerakkoord gaan verder dan het Klimaatakkoord. De actuele urgentie als gevolg van het Oekraïne-conflict zetten daar bovenop nog meer druk op de noodzaak zo snel mogelijk om te schakelen naar duurzame warmte. Dit terwijl op dit moment de groei van duurzame warmte achterloopt bij de verwachtingen. Hoe we kunnen versnellen is nu onderwerp van veel Haags overleg. In deze presentatie bespreken we de laatste stand van zaken en de verwachtingen.

 

Programma

Het programma van het Warmte Congrestival ziet er als volgt uit:*

09.00 – 09.30  Start Warmte Congrestival en opening beursvloer
09.30 – 09.45  Opening en welkomstwoord
09.45 – 12.00  Plenair programma
                         Break out met workshops en parallelsessies in drie zalen
12.00 – 13.00  Lunch en netwerken
13.00 – 15.00  Plenair programma
                         Break out met workshops en parallelsessies in drie zalen
15.00 – 15.30  Pauze en netwerken
15.30 – 16.30  Plenair programma
                         Break out met workshops en parallelsessies in drie zalen
16.30 – 16.45  Wrap up en afronding voor alle deelnemers
16.45 – 18.00  Netwerkborrel

 

Het volledige programma met alle sprekers en parallelsessies vind u hier.  

*Tijden van het programma zijn nog onder voorbehoud. Begin- en eindtijd blijven wel gelijk.

 

Ontmoet de deelnemers van Stichting Warmtenetwerk
Naast het zeer gevarieerde programma, is er gedurende de gehele dag ruimte om kennis te maken met onze deelnemers. Circa 30 deelnemers van Stichting Warmtenetwerk zijn te vinden met een standruimte in de centrale zaal en heten u daar graag van harte welkom:  

A. Hak, Aalberts Hydronic Flow Control, AKD, Atriensis Projecten, Böhmer Benelux B.V., Cadis, Caleffi International N.V., Carrier Airconditioning Nederland, EnergyVille, Ennatuurlijk, Esri Nederland, Eteck, Eurowater B.V., Impuls Advies, Jong Warmtenetwerk, Grundfos, Kamstrup, Kingspan, KZ, Mistras Group B.V., Over Morgen, Samen Veilig Werken aan Warmte, SGS Roos+Bijl, Stichting Warmtenetwerk,  Talent voor Transitie, Thermaflex, Universal Pipeline Association (UPA), Visser & Smit Hanab B.V., Warmteijkcentrum, Weijers Waalwijk B.V., Zero Friction

 

 

Event app
Voor dit specifieke evenement werken wij met het digitale platform Yellenge. Een superhandige app, die bovendien een duurzame keuze, doordat wij daardoor geen programmaboekjes hoeven te laten drukken.

In de event app is binnenkort ook alle informatie over het Warmte Congrestival te vinden, zoals over alle  sprekers, het volledige plenaire en parallelle programma, de beursplattegrond met alle exposanten, enz. Ook kunt u zich via de event app inschrijven voor de parallelsessies en krijgt u een handig overzicht met de tijden van de sessies en bij welk podium u moet zijn. Alle deelnemers krijgen ongeveer 2 weken vóór het Warmte Congrestival informatie over toegang tot de app, waarmee bezoekers alle informatie voorafgaande en tijdens het Congrestival handig bij elkaar hebben. 

 

Uiteraard gaan we zorgvuldig om met uw gegevens en nemen wij de privacyregels in acht.

 

Locatie
Het Warmte Congrestival wordt gehouden in Hart van Holland, Berencamperweg 12, 3861 MC te Nijkerk.

 

Sprekersprogramma
Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u van ons automatisch een bericht om de Yellenge app te downloaden. De toegang voor deelnemers van Stichting Warmtenetwerk, gemeenten en woningcorporaties is gratis. Aan overige geïnteresseerden vragen wij een financiële bijdrage van € 250,- exclusief BTW.

 

LET OP: WEGENS HET OVERWELDIGENDE AANTAL AANMELDINGEN IS INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK!

 

Wij hebben er enorm veel zin in en verheugen ons op uw komst!

 

 

 

 

 

 

Lees ook onze andere berichten