Vers van de pers: het nieuwe Warmtenetwerk Jaarmagazine is gepubliceerd!

Geplaatst op 15-04-2022 door Stichting Warmtenetwerk

De nieuwste editie van WN Magazine is gepubliceerd! Deze uitgave van het WN Magazine staat weer vol met hoogtepunten van 2021, oftewel de best gelezen artikelen, die wij speciaal voor onze deelnemers hebben gebundeld. Heeft u uw exemplaar al op de deurmat horen vallen?


Het magazine is per post verstuurd aan de contactpersoon van de organisatie die deelnemer is van Stichting Warmtenetwerk. Bent u geen contactpersoon, maar is de organisatie waarvoor u werkzaam bent wel deelnemer? Dan kunt u hier de digitale versie lezen. Bent u zelf onze contactpersoon, maar heeft u geen magazine ontvangen, dan kunt u een e-mail sturen naar secretariaat@warmtenetwerk.nl


Aanvragen magazine door niet-deelnemers

Ook als u geen deelnemer bent van Stichting Warmtenetwerk, kunt u het magazine aanvragen. Wij vragen dan wel een vergoeding van 25 euro excl. BTW. U ontvangt het magazine gratis als u deelnemer wordt, naast alle andere voordelen en privileges die u als deelnemer heeft.  

Medewerkers van overheidsinstellingen of woningcorporaties kunnen het magazine gratis aanvragen! 

 

Inhoud WN Magazine 2021
Wekelijks publiceren wij actuele artikelen en nieuwsberichten voor en over de duurzame warmtesector. In dit jaarmagazine hebben wij de hoogtepunten daarvan uit 2021 speciaal voor onze deelnemers gebundeld.

Zo besteedden we het afgelopen jaar weer volop aandacht aan diverse warmteprojecten. Er zijn steeds meer aansprekende voorbeelden van verduurzaming van de gebouwde omgeving op verschillende plaatsen in Nederland, die bijdragen aan de warmtetransitie. Kennis en informatie hierover delen wij via ons platform met onze deelnemers.

Vooraan in het magazine vindt u een artikel over de Warmteprojectentool en hoe de tool nieuwe initiatieven op weg helpt aan de hand van data en informatie over reeds bestaande warmteprojecten. Aan de Warmteprojectentool wordt steeds meer informatie toegevoegd, bijvoorbeeld over duurzame hoofdbronnen. In het magazine zijn ook een aantal artikelen opgenomen over verduurzaming van bronnen.

Tevens leest u in het magazine een artikel naar aanleiding van een onderzoek dat TwynstraGudde in opdracht van Stichting Warmtenetwerk heeft gedaan onder gemeenten. Op basis van de uitkomsten van dit onderzoek is een Whitepaper opgesteld waarin handreikingen worden gedaan voor de next steps ná het vaststellen van de Transitievisies Warmte. Ook ontwikkelden we een inspirerende routekaart met ditzelfde doel. De routekaart hebben wij voor u afgedrukt op posterformaat, u vindt deze als extraatje in het magazine.  

Natuurlijk is er ook aandacht voor de vertraging van de Wcw, en de mogelijke gevolgen daarvan. Thema’s die een goede weerslag geven van hetgeen er momenteel in Nederland plaatsvindt op het gebied van warmtenetten.

 

Wij wensen u veel leesplezier! 

Lees ook onze andere berichten