Virtuele nieuwjaarsborrel Warmtenetwerk

Geplaatst op 14-12-2020 door Stichting Warmtenetwerk

De afgelopen jaren organiseerden Stichting Warmtenetwerk en Jong Warmtenetwerk gezamenlijk een nieuwjaarsborrel. Dat doen wij weer, maar dan op een interactieve en virtuele wijze! 14 januari 2021 bent u van harte uitgenodigd voor een virtuele nieuwjaarsborrel. De borrel begint om 16.00 uur en duurt een uurtje. U ontvangt na uw aanmelding enkele dagen voorafgaande aan de nieuwjaarsborrel een deelname link van Microsoft Teams.

 

Om de netwerkborrel compleet te maken zorgen wij voor een drankje en een kleine versnapering. Deze worden enkele dagen voor de virtuele borrel naar u toegezonden. Daarvoor hebben wij wél uw adresgegevens nodig. Borrelt u met ons mee? Wij zien graag uw reactie / gegevens* via het deelnameformulier uiterlijk 5 januari 2021 tegemoet. Dan zorgen wij ervoor dat u op tijd de drankjes in huis hebt! U heeft de keuzemogelijkheid tussen bier, wijn en alcoholvrij. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem gerust met ons contact op!

 

Kosten en voorwaarden voor aanmelding
Deelname is alléén voor leden van Stichting Warmtenetwerk en Jong Warmtenetwerk en deelname is gratis**. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Dus wees er snel bij!
Aanmelden kan tot en met 5 januari 2021 via deze link. Geef bij uw aanmelding aan of u lid bent van Stichting Warmtenetwerk / Jong Warmtenetwerk. Weet u niet zeker of u lid bent? Check dan de ledenpagina op onze website. Bent u nog geen lid en heeft u interesse om lid te worden? Ga dan naar onze website voor meer informatie over de ledenvoordelen en de voorwaarden van een lidmaatschap.

 

**Bij een no-show of niet tijdig afmelden (uiterlijk 1 week voorafgaande aan het evenement) zijn wij genoodzaakt om wel deelnamekosten à €40,- aan u door te berekenen. Voor verdere voorwaarden van evenementen verwijzen wij u naar onze spelregels.

 

*Uw gegevens worden direct na het evenement weer verwijderd. Wij hebben daarvoor ook met de leverancier een overeenkomst afgesloten. 

Lees ook onze andere berichten