BIG Najaarsdag

Datum:
24 november 2022

Tijdstip:
12.30 uur - 18.00 uur

Locatie:
Chassé Theater in Breda

Op 24 november aanstaande vindt het laatste BIG event van dit jaar plaats. Wij verwelkomen u dan graag in het Chassé Theater in Breda. We hebben een aantal uiteenlopende sprekers en dito presentaties voor je op het programma staan waaronder een presentatie van Moniek de Jong van de Universiteit van Gent die u meeneemt in de geopolitieke hertekening van het energielandschap door de oorlog in Oekraïne. Na haar verhaal staat Alyssa van Dansik van Rotterdam Engineering op het podium. Zij geeft haar visie op het onlangs voorgenomen besluit van Rob Jetten om warmtenetten publiek eigendom te maken. Een heel hot topic! Na de pauze presenteert Frank van Zijl van het Waterschap Brabantse Delta het verhaal over de geschiedenis en ontstaan van de afvalwaterpersleiding (AWP) die loopt van Moerdijk naar Bath. U krijgt een mooie inkijk in dit project. Uiteraard is er weer voldoende gelegenheid om te netwerken. Kortom: een boeiende middag! Lees hieronder hoe het programma eruit ziet. 


Programma

 

12.30 uur Inloop en ontvangst met lunch
13.30 uur Welkom door voorzitter Han Admiraal
13.45 uur Bijzondere Algemene Ledenvergadering (alleen voor BIG-leden)
14.00 uur Presentatie Moniek de Jong (Universiteit van Gent)
14.30 uur Presentatie Alyssa van Dansik (Rotterdam Engineering)
15.00 uur Pauze en netwerken
15.50 uur Presentatie Frank van Zijl (Waterschap Brabantse Delta)
16.20 uur Wrap-up en afsluiting
16.30 uur Netwerkborrel
18.00 uur Einde programma

 
Locatie 

Dit evenement vindt plaats in het Chassé Theater in Breda. De locatie van het theater is: Claudius Prinsenlaan 8 in Breda. Voor meer informatie over de locatie en de routebeschrijving en parkeren verwijzen wij naar de volgende link.


Kosten en aanmelding

De kosten voor de BIG Najaarsdag bedragen € 95,- (excl. BTW). Aanmelden kan tot en met 18 november aanstaande. Inschrijven kan eenvoudig via het inschrijfformulier op deze pagina.

Deelname is uitsluitend voor leden, ben je nog geen lid en heb je wel interesse? Stuur dan een e-mail of neem contact op via: 085- 4000 252. 

 

Bekijk ook andere evenementen