Dutch-Swedish Heat Summit

Datum:
18 juni 2021

Tijdstip:
12.00 uur - 17.30 uur

Locatie:
Online

Prijs voor deelnemers:
Gratis

Prijs voor niet-deelnemers:
Gratis

Met het besluit om gas in de ban te doen en het ambitieuze plan om CO2 te verminderen in 2030, gaat Nederland een grote energietransitie tegemoet. Het grotendeel van de Nederlandse huishoudens gebruikt tot heden aardgas voor verwarming, warm water en koken. In het Klimaatakkoord is de afspraak dat in 2030 1,5 miljoen woningen van het aardgas af zijn. Grote veranderingen zijn nodig in de warmtesector om deze doelen te behalen.

Het Zweedse warmtenetwerk is vandaag de dag zowel competitief als één van de groenste in Europa. Het telt meer dan 400 netwerken die grote steden voorzien van warmte. Met meer dan 60 jaar ervaring, investeren en passen Zweedse bedrijven moderne technologieën toe om de efficiëntie te verhogen en de uitstoot te verminderen van warmtenetten.

Stichting Warmtenetwerk, Business Sweden – de Zweedse Handel & Investeringsraad – en de Zweedse ambassade in Nederland nodigen u uit voor de Dutch-Swedish Heat Summit die op vrijdag 18 juni zal plaatsvinden. Het digitale evenement brengt Nederlandse en Zweedse bedrijven en organisaties binnen de warmtesector samen en faciliteert het delen van kennis en ervaring, en samenwerking tussen actoren.

 

Meer informatie:

Voor meer informatie en registratie klik hier.

Bekijk ook andere evenementen