RVO expertmeeting rapportage duurzaamheid warmtenetten

Datum:
14 december 2018

Tijdstip:
13.00 tot 17.00 uur

Locatie:
Utrecht

In deze expertmeeting bespreken we gezamenlijk de methode voor de rapportage duurzaamheid van warmtenetten die in de warmtewet verplicht gaat worden.

In de aanpassing van de warmtewet die door de 1e Kamer is goedgekeurd komt een verplichting voor warmteleveranciers om te rapporteren over de duurzaamheid van hun warmtenet. De methode hiervoor is vastgelegd in het rapport Duurzaamheid Warmtelevering van Harmelink consulting. Dit rapport is te vinden op www.rvo.nl/warmtewet. Voor de verplichte rapportage volgens deze methode komt er een rapportageformat. Een voorstel voor dit format wordt op deze bijeenkomst gepresenteerd.

In deze workshop zal Mirjam Harmelink een toelichting geven op de methode en het rapportageformat. Het doel van deze workshop is om de experts die de methode gaan toepassen te informeren, maar ook om samen na te gaan aan de hand van de reeds opgedane ervaring en of deze rapportage goed uitvoerbaar is. Kleine aanpassingen zijn nog mogelijk, maar de hoofdpunten zijn vastgelegd in de regelgeving en kunnen niet meer aangepast worden.

Een agenda en aanvullende informatie volgt als u zich aanmeldt voor de meeting.

Aanmelden door een mail te sturen naar Lex.Bosselaar@rvo.nl onder vermelding van “Expertmeeting rapportage duurzaamheid warmtenetten”.
Bij grote belangstelling is de deelname op volgorde van aanmelding.

Vrijdagmiddag 14 december 13.00 tot 17.00
RVO, Croeselaan 15, Utrecht
Door: EZK, RVO.nl en het Warmtenetwerk

Bekijk ook andere evenementen