Save the date: (Lunch)Webinarreeks verduurzaming van bedrijventerreinen

Datum:
20 oktober 2022

Tijdstip:
van 12.00 tot 13.00 uur

Locatie:
online

Prijs voor deelnemers:
gratis

Prijs voor niet-deelnemers:
gratis

Dinsdag 28 juni startte de webinarreeks van TKI Urban Energy over de verduurzaming van bedrijventerreinen. Het thema van het eerste webinar was: de nut en noodzaak van samenwerking op bedrijventerreinen.

 

Met deze webinarreeks wordt de focus gelegd op de samenwerking die komt kijken bij de verduurzaming van bedrijventerreinen. Waarom zou u gaan samenwerken? En met wie? En hoe organiseert u dat dan? In 3 webinars nemen we u hierin mee. Zo gaan we samen naar duurzame bedrijventerreinen.

 

Webinar collectieve warmte en koude op bedrijventerreinen – 20 oktober
In oktober zetten we de reeks voort met het tweede webinar met als thema: collectieve warmte en koude op bedrijventerreinen. Tijdens dit webinar gaan we in op kansen en belemmeringen die komen kijken bij collectieve warmte en koude op bedrijventerreinen, bespreken we goede voorbeelden en zien we welke innovaties al beschikbaar zijn.

Wilt u hier meer over leren? Wilt u weten wat u kunt doen op uw bedrijventerrein? Meld u dan aan voor het webinar op 20 oktober van 12.00 – 13.00 uur.

Het programma is nog niet bekend, maar aanmelden kan alvast via deze link.

 

Meer weten over het verduurzamen van bedrijventerreinen?
In 2022 is het Programma Verduurzaming Bedrijventerreinen Nederland (PVB Nederland) gestart. PVB Nederland stelt lokale stakeholders in staat om de verduurzaming op bedrijventerreinen te realiseren en helpt regionale en nationale stakeholders hierin te faciliteren. Het doel is om de verduurzaming van bedrijventerreinen in Nederland te versnellen.

Meer informatie vindt u op de website en LinkedIn-pagina van PVB Nederland.

 

 

 

Bekijk ook andere evenementen