Nieuwjaarsborrel (Jong) Warmtenetwerk

Geplaatst op 09-01-2020 door Stichting Warmtenetwerk
Datum:
9 januari 2020

Tijdstip:
16.00 uur - 19.00 uur

Locatie:
Sky Room van de SS Rotterdam, 3e Katendrechtsehoofd 25 Rotterdam

Prijs voor leden:
Gratis

Op 9 januari 2020 organiseren Jong Warmtenetwerk en Stichting Warmtenetwerk wederom een gezamenlijke nieuwjaarsborrel. Dan heffen we samen met onze leden en niet-leden het glas op het nieuwe jaar. 

Tijdens deze gezellige, informele nieuwjaarsborrel staan wij kort stil bij de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en de plannen van het nieuwe jaar.

 

Kosten en aanmelding
Deelname voor leden en niet-leden van Stichting Warmtenetwerk is gratis*. 
Leden hebben voorrang boven niet-leden. Aanmelden kan tot en met 2 januari via deze link. Geef bij uw aanmelding aan of u lid bent van Stichting Warmtenetwerk / Jong Warmtenetwerk of u als u geen lid bent. Bent u nog geen lid en heeft u interesse om lid te worden? Ga dan naar onze website voor meer informatie over de ledenvoordelen en de voorwaarden van een lidmaatschap. 

*Bij een no-show of niet tijdig afmelden (uiterlijk 1 week voorafgaande aan het evenement) zijn wij genoodzaakt om wel deelnamekosten à €40,- aan u door te berekenen. Voor verdere voorwaarden aan evenementen verwijzen wij u naar onze spelregels.

 

Routebeschrijving en parkeren
De nieuwjaarsborrel vindt plaats in de Sky Room van de SS Rotterdam. Het adres is: 3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam. Voor meer informatie over de locatie en de routebeschrijving en parkeren verwijzen wij u naar de volgende link.

Zien wij u ook op 9 januari in Rotterdam?

Bekijk ook andere evementen