Warmte Congrestival op 16 november 2023: laatste kans om aan te melden!

Datum:
16 november 2023

Tijdstip:
08.30 - 18.00 uur

Locatie:
Hart van Holland, Berencamperweg 12, Nijkerk

Het Warmte Congrestival is hét evenement in Nederland, waar de gehele warmteketen samenkomt! De vorige editie van het Warmte Congrestival, gehouden in december 2022, was volledig uitverkocht en een daverend succes. Zorg dus dat u er op tijd bij bent en meld u alvast aan voor het Warmte Congrestival van 16 november a.s. 

 

Het event wordt wederom opgezet als een combinatie van een congres en een festival. Wij combineren dan ook de plenaire lezingen, parallelle kennissessies met volop mogelijkheden om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Dit betekent voornamelijk meer vrijheid en een informelere sfeer dan bij reguliere events. Het doel is om op een inspirerende en interactieve manier kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. En ook dit jaar kunnen deelnemers van Stichting Warmtenetwerk zich presenteren op de beursvloer.

Event platform
Voor het Warmte Congrestival werken wij met het digitale platform Yellenge. Dit is een superhandig platform inclusief een event app. U vindt hier alle informatie over het Warmte Congrestival, zoals over alle sprekers, het volledige plenaire en parallelle programma, de beursplattegrond met alle exposanten, enz. Ook kunt u zich via het Yellenge platform inschrijven voor het Warmte Congrestival en de parallelsessies kiezen. 

 

Ga dus snel naar warmtecongrestival2023.yellenge.nl voor alle informatie en meld u aan!

 

Ook tijdens het Warmte Congrestival heeft u met de Yellenge app op zak een handig overzicht met alle tijden van de sessies en bij welk podium u zelf moet zijn. Alle deelnemers krijgen ongeveer 2 weken vóór het Warmte Congrestival toegang tot de app. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met uw gegevens en nemen wij de privacyregels in acht.

Wij vinden dit een duurzamere keuze in plaats van het laten drukken van programmaboekjes.

 

Kosten en aanmelding
Voor deelnemers van Stichting Warmtenetwerk, gemeenten, woningcorporaties en overheden is de toegang tot het Warmte Congrestival gratis. Aan overige geïnteresseerden vragen wij een financiële bijdrage van € 249,-. 

Aanmelden voor het Warmte Congrestival kan tot en met 7 november via deze link. Bij uw aanmelding kunt u aangeven of u deelnemer bent van Stichting Warmtenetwerk of niet.

*Bij een no-show of niet tijdig afmelden (uiterlijk tot 1 dag voorafgaande aan het evenement) zijn wij genoodzaakt om de volledige toegangskosten à € 249,- aan u door te berekenen. Voor verdere voorwaarden van onze evenementen verwijzen wij u naar onze spelregels. 

 

Wordt deelnemer en krijg alsnog gratis toegang!
Bent u nog geen deelnemer van Stichting Warmtenetwerk? Ga dan naar onze website voor meer informatie over de voordelen en privileges die u als deelnemer heeft. Wanneer u zich vóór of uiterlijk 1 maand na dit event aanmeldt als nieuwe deelnemer, zullen wij de kosten voor uw deelname aan dit event crediteren.

 

Duurzame pendeldienst 
Speciaal voor de OV-reizigers zetten wij een duurzame pendeldienst in vanaf het Station van Nijkerk naar het Hart van Holland. Vermeld u bij uw aanmelding alstublieft of u hiervan (kosteloos) gebruik wilt maken? 

 

 

Locatie
Het Warmte Congrestival wordt gehouden in Hart van Holland, Berencamperweg 12, 
3861 MC te Nijkerk. 

 

Wij hebben er nu al enorm veel zin! U komt toch ook?

 

Bekijk ook andere evenementen