Warmtenetwerk Jaarcongres, de eerste sprekers zijn bekend!

Datum:
23 mei 2024

Locatie:
NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

Op 23 mei 2024 vindt het Warmtenetwerk Jaarcongres plaats. Wij hopen u dan weer live te kunnen ontmoeten! We hebben een interessant programma voor u in petto met relevante onderwerpen en actualiteiten. Achter de schermen zijn wij hard bezig met de line-up en de programmering. Zet het jaarcongres dus alvast in uw agenda!

 

De vorige editie van het Warmtenetwerk Jaarcongres was met ruim 130 bezoekers weer een mooie editie. De tijd waarin we leven, met zijn vele crisissen en uitdagingen, kwam uitgebreid aan bod. Oplossingen werden er ook geboden. Lees het verslag en de presentaties van het Warmtenetwerk Jaarcongres 2023 hier terug. Bekijk de aftermovie voor een sfeerimpressie van een geslaagde, leerzame dag en zorg dat u er in mei óók bij bent!

 

Stichting Warmtenetwerk verenigt spelers in de gehele warmteketen, van warmtebedrijven, gemeenten, woningcorporaties, leveranciers, aannemers tot adviseurs. Het doel van de Stichting is de warmtetransitie aan te jagen door samen te werken aan collectieve warmte. Dat werpt op verschillende manieren zijn vruchten af, maar de noodzaak om nog veel meer te versnellen wordt steeds hoger.  Tijdens het programma van het Jaarcongres komt dit op verschillende manieren aan bod.

 

De eerste sprekers van het jaarcongres zijn bekend:

 

Jaap van Roekel, partner bij KPMG alwaar hij tevens leiding geeft aan de Energy Natural Resources sectorgroep. In deze rol komt hij veel bij energiebedrijven, overheden, toezichthouders, investeerders en steeds meer bij bedrijven die willen verduurzamen. Jaap neemt ons mee in zijn visie over de grootste uitdagingen van de energietransitie en de voorwaarden die er nodig zijn voor de oplossingen.  

 

 

 

Olof van der Gaag, voorzitter van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE). De NVDE vertegenwoordigt meer dan 1.600 bedrijven en corporaties, die streven naar 100% duurzame energie in 2050. Om dat doel binnen één generatie te bereiken, hebben we een spirit van samenwerking, sterk leiderschap en vastberadenheid in de politiek en in het bedrijfsleven. De NVDE heeft leden op elk gebied van hernieuwbare energie: wind, zon, bio-energie, aardwarmte, etc. – evenals bedrijven in energiebesparing, energieleveranciers, netbeheerders en banken. Er is niet één silver bullet om de energietransitie op te lossen, dus we hebben alle duurzame technieken nodig. Het versnellen van de energietransitie is het belangrijkste doel van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie.

 

Locatie: 
Het Warmtenetwerk Jaarcongres wordt gehouden in het NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein,

 

Meer informatie over het programma, de sprekers en hoe u zich kunt aanmelden, volgt zo snel mogelijk. Houd hiervoor onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten.

 

 

Bekijk ook andere evementen