Opleidingen Stichting PHOE

PHOE is hét centrum voor energie opleidingen in Nederland en biedt gerenommeerde post-hbo-opleidingen aan op energiegebied. De volgende opleidingen gaan binnenkort van start:

 

Advieskunde (Adviseren in de energietransitie)
Start op 12 april 2023, 5 dagdelen. De energietransitie vraagt niet alleen een verandering van onze manier van omgaan met energie maar ook een andere manier om de omgeving te betrekken en mee te nemen in de realisatie van duurzame energieprojecten. Er is een grote behoefte aan adviseurs die bedrijven, corporaties, overheden en particulieren daarover kunnen adviseren. Welke adviestechnieken zijn er, hoe geef je gedegen advies en aanbevelingen, hoe zet je verandering in gang en hoe beïnvloed je het gedrag van anderen?

Voor meer informatie en aanmelden: https://phoe.nl/advieskunde/

 

Duurzame Energie
Start op 11 april 2023, 11 dagdelen. De opleiding Duurzame Energie behandelt de principes die aan de winning van duurzame energie ten grondslag liggen. Voor iedereen die met de energietransitie te maken heeft is dit een goede opleiding om de principes van duurzame energie te leren kennen

Voor meer informatie en aanmelden: https://phoe.nl/duurzame-energie/

 

Introductie Energiekunde
Start op 6 september 2023, 22 dagdelen. De post-hbo-opleiding Introductie Energiekunde richt zich op energiegebruik binnen de industrie en de gebouwde omgeving, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. U wordt opgeleid tot energiedeskundige die voldoende allround is om in een bedrijfssituatie de benodigde maatregelen te bepalen ter bevordering van een optimale energiehuishouding. Na succesvolle deelname van de opleiding bent u een generalist in het vakgebied. U bent in staat om namens uw bedrijf of instelling de regie te voeren en als volwaardig gesprekspartner te fungeren wanneer het over energievraagstukken gaat.

Voor meer informatie en aanmelden: https://phoe.nl/introductieenergiekunde/

 

Energieconsulent
Start op elk gewenst moment van het jaar, de kandidaat krijgt een persoonlijke studiebegeleider.
Deelnemers zijn veelal hoog gekwalificeerde (energie)adviseurs, die werkzaam zijn als beleidsmaker, consultant, energiemanagers, adviseurs van complexe energievraagstukken. De literatuurstudie heeft een omvang van circa 100 uur studiebelasting. De uitvoering van opdracht en rapportage van de praktijkscriptie heeft een omvang van circa 300 uur studiebelasting. De opleiding dient binnen een tijdsbestek van anderhalf jaar afgerond te zijn.

Voor meer informatie en aanmelden: https://phoe.nl/energieconsulent/

 

Bekijk ook andere evementen