Twynstra Gudde Energie B.V.


Twynstra Gudde Energie B.V.
De energietransitie wordt alleen een succes als nu wordt gedaan wat nodig is voor morgen. Daarvoor moeten partijen met uiteenlopende belangen georganiseerd samenwerken. Maar hoe en met wie? Daar schakelen zij ònze adviseurs voor in. Wij excelleren in samenwerkingsvraagstukken en hebben ruime ervaring in het opzetten, organiseren en versnellen van energieprojecten.

Visie op de energietransitie

Wij helpen opdrachtgevers met het formuleren van een visie en strategie op het gebied van de energietransitie, het selecteren van adequate maatregelen en het vertalen naar de impact op de organisatie. Door de toenemende dynamiek en snelheid is strategievorming veel meer dan om de paar jaar een strategisch plan maken. Strategie- en beleidsontwikkeling is een doorlopend proces van koers zoeken, uitzetten en bijsturen. Of het nu gaat om de vertaling van (inter)nationale doelstellingen naar regionale doelstellingen, het formuleren van een gedeelde ambitie met samenwerkingspartners of het inrichten en aansturen van een uitvoeringsprogramma.

De energietransitie in praktijk

Twynstra Gudde onderscheidt zich door de resultaat- én mensgerichte aanpak. Wij zien de verschillende belangen en zijn creatief in het formuleren van gedragen en realistische oplossingen. Verder helpen wij opdrachtgevers met advies, trainingen en hands- on omgevingsmanagement in projectteams.Categorie

Ingenieursbureau, Dienstverlener
Ontwikkeling
Overig
Overig


Kernactiviteiten

Energietransitie
Besluitvormingsprocessen
Samenwerken
Omgevingsmanagement
Stakeholdermanagement
Development


Website

www.twynstragudde.nl