Aanmelding geopend voor Studiereis Londen – 2 t/m 4 oktober 2024

Geplaatst op 21-06-2024 door Stichting Warmtenetwerk

Jaarlijks organiseert Stichting Warmtenetwerk een hooggewaardeerde buitenlandse studiereis. Vorig jaar organiseerden wij een driedaagse reis naar België en dit jaar gaan we naar Londen op 2, 3 en 4 oktober! We hebben een zeer interessant en leerzaam programma voor u samengesteld, met een mooie mix van beleid en techniek waardoor dit bij ieders interesse aansluiting vindt.

 

Waarom meegaan met de Studiereis?
Sinds jaar en dag organiseert Stichting Warmtenetwerk de hooggewaardeerde buitenlandse studiereizen. Afgelopen jaren hebben wij al mooie plekken bezocht zoals Finland, Denenmarken en Duitsland. Dit jaar reizen we af naar onze Britse buren en bezoeken wij de mooie stad Londen.

Het vormt voor velen een uitgelezen kans om samen met vakgenoten enkele dagen te worden ondergedompeld in buitenlandse warmtenetactiviteiten. Er is altijd een afwisselend programma met presentaties, discussies en het bezoeken van warmteprojecten Het biedt niet alleen de kans om de zaken eens heel anders te bekijken, maar ook om nieuwe ideeën op te doen. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om diverse branchegenoten, op de een of andere manier verbonden met warmtenetten, beter te leren kennen en zo de blik op de warmtetransitie te verruimen. 

We streven daarom naar een brede samenstelling van de groep: warmtebedrijven, overheden, adviseurs, onderzoekers, leveranciers, aannemers, vastgoedeigenaren, etc. 

 

Wat gaan we doen in het Verenigd Koninkrijk?
We gaan dit jaar wederom interessante locaties bezoeken van o.a. energiebedrijven en productielocaties. 

Tevens krijgen wij de mogelijkheid om door middel van een paneldiscussie vragen te stellen over welke uitdagingen de Britse overheid met betrekking tot de energietransitie ziet. Het programma omvat een mooie mix van beleid en techniek waardoor het programma bij ieders interesse aansluiting vindt. We organiseren zelfs een traditionele pubcrawl!

 

Programma en voorwaarden
Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan het vaststellen van het definitieve programma. Omdat de Warmtenetwerk Studiereizen altijd erg populair zijn en deze snel volgeboekt raken, is aanmelden nú al mogelijk.

Uitnodiging studiereis Londen

Lees hier de algemene voorwaarden Studiereis Warmtenetwerk 2024

De reis zal dit jaar per vliegtuig plaatsvinden. Hoewel we duurzaam reizen prefereren, bleek de treinoptie zowel qua tijd als kosten onhaalbaar te zijn.

 

Kosten en aanmelding
Deze studiereis is exclusief voor deelnemers van Stichting Warmtenetwerk.  
De kosten voor de studiereis bedragen € 1.850,- (vrijgesteld van BTW). Hierbij zijn de reis naar en in het Verenigd Koninkrijk, verblijfskosten, ontbijt, lunch, avondeten en drinken inbegrepen. Drankjes aan de bar zijn voor eigen rekening.

 

U kunt zich aanmelden voor deze studiereis tot 12 juli 2024. Aanmelden verloopt via ons secretariaat en kan door op deze link te klikken en het inschrijfformulier in te vullen. Let op: vul alle gegevens volledig en correct in.

 

Bent u nog geen deelnemer van Stichting Warmtenetwerk? Kijk dan hier welke voordelen u nog meer heeft als deelnemer en meld u aan.

 

Wees er snel bij want de Studiereizen zijn altijd snel volgeboekt! 

Lees ook onze andere berichten