Blog: Doe mee met de Ennatuurlijk Sustainable Heat Challenge

Geplaatst op 12-08-2021 door Stichting Warmtenetwerk

Ennatuurlijk helpt met het verduurzamen van Nederland. We koppelen buurten aan lokale bronnen voor verwarming en koeling, en zijn druk bezig om onze bestaande warmtenetten duurzamer te maken. Daarvoor zoeken we nieuwe oplossingen! Doe mee met de Ennatuurlijk Sustainable Heat Challenge!

Vooral voor onze kleine warmtenetten zijn we op zoek naar innovatieve ideeën. Heb jij een fantastische oplossing waarmee we de huidige warmtekrachtkoppelingen (WKK’s) en gasketels kunnen verbeteren en de CO2-uitstoot kunnen verlagen? Meld je dan aan! De Ennatuurlijk Sustainable Heat Challenge staat open voor iedereen met een slim idee.

Aanmelden kan tot 16 september 2021.

De winnaars krijgen de kans om samen met Ennatuurlijk hun concept verder uit te werken en in een pilot te testen. Zo zorgen we samen dat iedereen in Nederland snel toegang krijgt tot duurzamere energie.

Inschrijven kan via de link: https://www.yesdelft.com/ennatuurlijk-sustainable-heat-challenge/

 

*Stichting Warmtenetwerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van blogs van deelnemers. Dit ligt, net zoals de rechten, bij de auteur. Stichting Warmtenetwerk publiceert blogs van deelnemers om het debat over de ontwikkeling van warmte te stimuleren en kennisdeling te bevorderen. De blogs zijn geen weergave van de standpunten van Stichting Warmtenetwerk. Wilt u in gesprek komen met de auteur? Dit kan Stichting Warmtenetwerk bemiddelen (mits de auteur akkoord gaat). U bent welkom om een contactverzoek in te dienen via het deelnemersprofiel.  

Auteur:
Ennatuurlijk

Lees ook onze andere berichten