Inventarisatie #3: Corona-effect op uw bedrijf

Geplaatst op 02-06-2020 door Stichting Warmtenetwerk

Begin mei informeerden wij u door middel van een persbericht over het NVDE onderzoek naar de effecten van de coronacrisis op de warmtesector. Wij stelden dat er stimulerende maatregelen nodig zijn voor startinvesteringen in duurzame warmte om de doelstellingen van de energietransitie te behalen. NVDE vraagt uw mening en informatie door middel van een inventarisatie.

Inventarisatie NVDE
Het is een uitzonderlijke tijd, waarin regels, economische rampspoed en kansen in rap tempo veranderen. Wij horen dagelijks van politici, media en anderen dat ze onze actuele inventarisaties op prijs stellen. En ook van bedrijven dat ze blij zijn dat ze hun zorgen kwijt kunnen. Zo steken we regelmatig de thermometer in de duurzame energiesector. Dit kan de NVDE alleen doen met de hulp van de bij haar aangesloten branches. Daardoor bereiken we een voldoende grote groep bedrijven en organisaties om recht van spreken te houden. Alle informatie over de resultaten in lobby en media van eerdere inventarisaties vind je in het NVDE corona-dossier. De NVDE houdt wederom een inventarisatie onder haar leden in de branche. Stichting Warmtenetwerk vraagt om uw informatie en reactie. 

Wilt u aub deze inventarisatie invullen over de effecten van coronamaatregelen op uw bedrijf of organisatie? Deze derde NVDE-inventarisatie focust op de arbeidsmarkt. Invullen gebeurt anoniem. U kunt tot en met donderdag 4 juni de inventarisatie invullen. Dit kost ongeveer zeven minuten. Alvast veel dank voor uw reactie.

U kunt de inventarisatie via deze link invullen.

 

Lees ook onze andere berichten