Maak gebruik van de Wegwijzer en Handvatten Warmtenetten!

Geplaatst op 17-04-2024 door Stichting Warmtenetwerk

Er is steeds meer behulpzame informatie over warmtenetten te vinden. De Wegwijzer biedt een totaaloverzicht van waardevolle hulpdocumenten, handleidingen, basiskennis, tips, handvatten en meer, op één plek. In de loop der tijd is de wegwijzer steeds meer uitgebreid. U vindt er niet alleen documenten en informatie die vanuit Stichting Warmtenetwerk beschikbaar wordt gesteld, maar ook van andere experts die de energietransitie vooruit willen helpen.

 

Belang van gerichte kennis neemt toe
Het aantal warmtenetten in Nederland breidt steeds verder uit, vandaar dat er ook steeds meer kennis beschikbaar komt. Stichting Warmtenetwerk en haar deelnemers leveren een actieve bijdrage aan het vergroten en delen, ontsluiten en actief verspreiden van relevante kennis via verschillende kanalen en bijeenkomsten. Deze kennis en informatie over collectieve warmte wordt steeds relevanter voor alle partijen in de keten, van adviesbureau en leverancier tot gemeenten en woningcorporaties, projectontwikkelaars en vastgoedpartijen.

 

Alle relevante informatie bij elkaar
Op de Wegwijzer Warmtenetten kunt u terecht voor een totaaloverzicht van bruikbare publicaties en websites (handvatten), concrete casussen met tips en adviezen (praktijkvoorbeelden), een overzicht van deskundigen uit ons ledenbestand (expertise), en bemiddeling bij vragen aan onze community (ruggespraak)De informatie die u er vindt is onafhankelijk en niet-commercieel, zodat deze u inhoudelijk op weg helpt. Tevens updaten de Wegwijzer op regelmatige basis. 

 

Oproep om verder aan te vullen
Stichting Warmtenetwerk moedigt enthousiaste gebruikers aan om de Wegwijzer te delen met gemeenten en corporaties zodat kennis optimaal gedeeld kan worden. Mist u nog een relevante non-commerciële informatiebron? Of heeft u voor ons een interessant praktijkvoorbeeld waarvan we een casus kunnen maken? U kunt uw suggestie insturen naar s.hoogendijk@warmtenetwerk.nl o.v.v. Wegwijzer.

Auteur:
Stichting Warmtenetwerk

Lees ook onze andere berichten