Warm welkom nieuwe leden

Geplaatst op 18-05-2021 door Stichting Warmtenetwerk

We hebben weer 3 nieuwe leden! Namelijk MISTRAS Group, Fluvius en Flamco. Wij heten hen van harte welkom bij Stichting Warmtenetwerk! Neem snel een kijkje in de ledenprofielen om ze te leren kennen. 

 

MISTRAS Group – MISTRAS Group is een van ‘s werelds grootste service verleners op het gebied van Niet Destructief Onderzoek (NDO), geavanceerd NDO en inspectiediensten. Ze bieden complete oplossingen voor een groot scala aan technische integriteit vraagstukken, waarmee de opdrachtgevers hun doelen op het gebied van asset integrity en veilige bedrijfszekere bedrijfsvoering kunnen verwezenlijken.


Fluvius – Fluvius is het netbedrijf dat verantwoordelijk is voor het aanleggen, beheren en onderhouden van distributienetten voor elektriciteit, aardgas, riolering, kabeldistributie en warmte. Fluvius beheert ook het gemeentelijke openbare verlichtingspark. In totaal beheert het bedrijf 230.000 kilometer aan nutsleidingen en 7 miljoen aansluitingen. Fluvius is in alle 300 Vlaamse steden en gemeenten actief.

Flamco – Flamco en Comap zijn onderdelen van Aalberts en verantwoordelijk voor de productie, verkoop en distributie van alle Hydronic Flow Control producten voor verwarming-, koeling-, water- en solarsystemen. Het uitgebreide leveringsprogramma wordt met name toegepast in appartementen, huizen en utiliteitsgebouwen. Flamco en Comap producten behoren tot de meest energie-efficiënte oplossingen op de markt.

Lees ook onze andere berichten