Warmtenetwerk Golfdag zorgt voor verbinding, energie en plezier!

Geplaatst op 01-06-2023 door Stichting Warmtenetwerk

Op een stralende, zomerse dag kwamen op 31 mei ruim 30 enthousiaste sportievelingen samen voor de Warmtenetwerk Golfdag. Het evenement, bestaande uit een golfwedstrijd, een leerzame golfclinic en een netwerkborrel stond garant voor een dag van verbinding, vol energie en plezier. Volgens de deelnemers is dit evenement absoluut voor herhaling vatbaar!

 

De deelnemers aan de golfwedstrijd streden om mooie prijzen; er waren ware golfhelden onder hen! Met nauwkeurige swings en indrukwekkende putts toonden zij hun vaardigheden op de Utrechtse golfbaan Amelisweerd. Voor de minder ervaren deelnemers was de professionele golfclinic een leerzame kennismaking met de golfsport. De netwerkborrel in het lentezonnetje, na afloop van het sportieve gedeelte, was een gezellige afsluiting van de dag.

 

Wij zijn zeer verheugd over de enthousiaste reacties van de deelnemers! Dit was voor ons immers de eerste keer dat we de Warmtenetwerk Golfdag hebben georganiseerd. Velen kijken nu al uit naar de volgende editie om hun vaardigheden verder te kunnen aanscherpen en (nieuwe) contacten op een andere manier dan gebruikelijk te ontmoeten.

 

 


Graag bedanken wij alle deelnemers nogmaals hartelijk voor hun komst en hun sportieve bijdrage aan een zeer geslaagde dag!

 

Wilt u er de volgende keer ook bij zijn? Houd dan onze evenementenkalender in de gaten.

 

Lees ook onze andere berichten