Duits-Nederlandse Energy Conference: Accelerating the Heat Transition

Datum:
21 juni 2023

Tijdstip:
van 09.30 tot 14.00 uur

Locatie:
Fort de Batterijen, Nieuwegein

Prijs voor deelnemers:
gratis

Op dinsdag 20 juni nemen Wim Mans en Maurice Verhulst namens Stichting Warmtenetwerk deel aan de Duits-Nederlandse bijeenkomst, waar een selecte groep van warmteprofessionals met elkaar in gesprek gaat. Doel is om tot inzichten en next steps te komen om het aardgasloos maken van de gebouwde omgeving in Duitsland en Nederland te versnellen. De bijeenkomst maakt deel uit van een driedaags programma, georganiseerd door de Duits-Nederlandse Handelskamer.

 

Conferentie op woensdag 21 juni
De volgende dag, op woensdag 21 juni, vindt de ‘Dutch-German Energy Conference: Accelerating the Heat Transition’ plaats. Tijdens deze bijeenkomst komen Duitse en Nederlandse ondernemers en experts samen om te discussiëren over de uitdagingen en kansen die de warmtetransitie met zich meebrengt. U bent daar van harte voor uitgenodigd!

 

Aanmelden kan eenvoudig via de website: www.dnhk.org/warmteinfrastructuur.

 

Ervaar hoe Duitsland en Nederland de warmtetransitie willen versnellen en leer meer over innovatieve warmte-oplossingen uit ons buurland. Gedurende de ochtend staan verschillende warmtebronnen voor de industrie en de verduurzaming van warmtenetten centraal. Bovendien gaan experts tijdens de paneldiscussie met elkaar in gesprek over een toekomstbestendige warmte-infrastructuur. Aansluitend is er volop de gelegenheid om te netwerken tijdens de netwerklunch.

 

Wat komt er aan bod:
De warmtetransitie in de praktijk – Verschillen en overeenkomsten tussen Nederland en Duitsland

  • Paneldiscussie over een toekomstbestendige warmte-infrastructuur 
  • Duurzame warmte-oplossingen made in Germany – Q&A sessies met Duitse topondernemers
  • Kosteloze netwerklunch met ondernemers en experts

Het evenement duurt van 09.30 tot 14.00 uur en vindt plaats in het historische Fort de Batterijen te Nieuwegein. De voertaal is Engels.

 

Ontmoet de Duitse delegatie
Als onderdeel van de Dutch-German Energy Conference: Accelerating the Heat Transition op 21 juni 2023, is een delegatie van Duitse ondernemers aanwezig om in contact te komen met deelnemers van Stichting Warmtenetwerk. Op 21 en 22 juni hebt u de gelegenheid om één-op-één-gesprekken te voeren met de Duitse ondernemers. Kijk hier voor meer informatie.


De deelnemende bedrijven zetten zich actief in voor de warmtetransitie en bieden innovatieve oplossingen op het gebied van Power-to-Heat, geo-, rio- en solarthermie, optimalisatie van warmtenetten en thermische koeling. Indien u geïnteresseerd bent in een kennismaking met één of meerdere bedrijven, neem dan contact met ons op.

 

Voor meer informatie en het programma kunt u hier terecht: www.dnhk.org/warmteinfrastructuur.

 

 

Bekijk ook andere evenementen