WN Jaarmagazine gepubliceerd!

Geplaatst op 02-04-2020 door Stichting Warmtenetwerk

Met trots presenteren wij ons jaarmagazine! In dit WN Magazine staan de hoogtepunten van 2019, oftewel de best gelezen artikelen, speciaal voor onze leden gebundeld.


Verzending leden
Het magazine is per mail en per post verstuurd aan ons contactpersoon van de organisatie die lid is. Bent u geen contactpersoon, maar is de organisatie waarvoor u werkzaam bent wel lid van ons, kunt u hier de digitale versie lezen. Bent u wel ons contactpersoon, maar heeft u geen magazine ontvangen, kunt u een e-mail sturen naar info@warmtenetwerk.nl


Aanvragen niet-leden

Niet-leden kunnen het digitale magazine aanvragen tegen een vergoeding van 25 euro excl. BTW. U ontvangt het magazine gratis als u lid wordt. Zie ook onze overige ledenvoordelen
Medewerkers van overheidsinstellingen of woningcorporaties kunnen het magazine gratis aanvragen! 


Heeft u zich in het verleden aangemeld?
Stichting Warmtenetwerk publiceert haar redactionele artikelen primair op de website. Het magazine is daarom een jaarlijkse luxe uitgave geworden voor onze leden en wordt niet meer gratis verspreid (alleen aan leden, overheidsinstellingen en woningcorporaties). Indien u zich eerder heeft aangemeld voor het magazine, kunnen wij u deze daarom niet meer kosteloos toesturen. Uiteraard bent u van harte welkom om een aanvraag bij ons in te dienen. Of verwelkomen we u graag als lid zodat u van het magazine en overige ledenvoordelen kunt genieten en onze doelstellingen ondersteunt. 


Inhoud

Wij publiceren wekelijks actuele artikelen over de duurzame warmtesector. Het afgelopen jaar was er veel aandacht voor de duurzame bronnen van de toekomst, zoals aquathermie, riothermie en waterstof. Maar natuurlijk ook aandacht voor innovatie, veiligheid, wetgeving en de energietransitie. Thema’s die een goede weerslag geven van hetgeen momenteel in Nederland plaatsvindt op het gebied van warmtenetten. Voor een impressie van ons magazine, zie de onderstaande inhoudsopgave. 

 

 

Lees ook onze andere berichten