BIG NXT30 Event: Live netwerken, interessante sprekers en doorpakken!

Datum:
25 november 2021

Tijdstip:
13.30 uur - 20.00 uur

Locatie:
Chassé Theater te Breda

Prijs voor deelnemers:
€ 125,- (voor BIG leden)

Prijs voor niet-deelnemers:
€ 250,-

Over drie weken is het zover! Op 25 november a.s. vindt het BIG NXT30 live event plaats! Het BIG verwelkomt u heel graag in het Chassé Theater in Breda! De door het demissionair kabinet aangekondigde extra coronamaatregelen beletten ons niet om dit live event door te laten gaan en inmiddels is het programma bekend. Het wordt een tof event waar we met elkaar vooruit kijken en het glas heffen op 30 jaar BIG in Pipelines. Check onze website voor het uitgebreide programma. Wilt u dit event niet missen en bijwonen? Meld u dan snel aan! Bij voorkeur zo snel mogelijk zodat we weten of we op uw komst kunnen rekenen. 

 

BIG NXT30 
Deze dag staat in het teken van live netwerken, interessante sprekers en dialogen en doorpakken naar de NXT30. Als key-note speaker hebben we Gerrit Hiemstra gevraagd zijn verhaal te vertellen over klimaatverandering, weer en waterbeheer en de energietransitie. Hoe kunnen we kennis en technieken toepassen op het gebied van meteorologie en klimaatverandering in nationale en internationale projecten? 

Over Gerrit Hiemstra
Gerrit Hiemstra is een van Nederlands’ bekendste meteorologen. Gerrit is onder andere weerpresentator bij het NOS Journaal. Hiemstra is sinds de voltooiing van zijn studie Meteorologie aan de Wageningen University & Research in 1986 werkzaam in de meteorologie. Na zijn studie begon hij in 1986 als meteoroloog bij Meteo Consult.

Hiemstra is sinds de voltooiing van zijn studie Meteorologie aan de Wageningen Universiteit in 1986 werkzaam in de meteorologie. Na zijn studie heeft hij eerst als meteoroloog gewerkt bij Meteo Consult. In 1995 werd hij hoofd van de operationele meteorologische dienst van het KNMI op Schiphol. In 1996 begon hij bij DLV Adviesgroep te Wageningen met de ontwikkeling van meteorologische advies- en consultancy-activiteiten voor de groene sector onder de naam DLV Meteo. Eind 2001 zijn deze activiteiten ondergebracht in de onderneming WeerOnline waarvan hij mede-eigenaar was. In 2009 is WeerOnline overgenomen door Zoover.

Sinds eind 1998 werkt Hiemstra als weerpresentator bij het NOS Journaal. In 2015 is hij samen met hydroloog Arnold Lobbrecht het adviesbureau Weather Impact begonnen. Weather Impact is gespecialiseerd in het toepassen van kennis en technieken op het gebied van meteorologie en klimaatverandering in nationale en internationale projecten. 

 

Programma*
13.30 uur      Ontvangst in het Chassé Theater
14.00 uur      Opening en welkom door Han Admiraal
14.10 uur       De uitdagingen van klimaatverandering door Gerrit Hiemstra
15.00 uur      Who’s next met Andries Brandsma en Willem Bakker 
15.15 uur       Pitches dialoogtafels
15.35 uur       Pauze
16.15 uur       Rondgang dialoogtafels
17.15 uur       Wrap up en afsluiting door Han Admiraal
17.30 uur      Einde programma en netwerkborrel
18.00 uur     Walking dinner en netwerken
20.00 uur     Einde programma 
* Het programma kan in tijden nog iets afwijken. Begin- en eindtijd blijven gelijk.  

 

Dialoogtafels
Business as usual will no longer suffice. Het is al vaker gezegd. We zitten in een transitie, in een overgang naar nieuwe tijden. Dat gaat veel van ons vragen, maar BIG in Pipelines kan daar ook aan bijdragen. Vier kernthema’s, vier dialoogtafels. Tijdens het BIG NXT30 event gaan we met elkaar in dialoog. We kijken wat we tijdens de twee online sessies al hebben opgehaald en praten verder met elkaar om de kernthema’s duurzaamheid, betrouwbaarheid, connectiviteit en kennis verder inhoud te geven. We proberen roadmaps te maken die ons als sector verder brengen. BIG in Pipelines is het platform waar we met elkaar op zoek kunnen naar nieuwe wegen, naar nieuwe oplossingen en zo de nieuwe paradigma’s laten ontstaan die horen bij de drie grote transities: energie, chemie en logistiek. We hebben vier kennisdragers bereid gevonden met u in gesprek te gaan over de vier kernthema’s van het BIG.
 
BIG NXT30 – The Event wil je niet missen. We gaan de stappen zetten op weg naar de volgende dertig jaar BIG in Pipelines. Daar wil je toch gewoon bij zijn en aan bijdragen? Uiteraard is er deze middag ook voldoende mogelijkheid om te netwerken met medebezoekers, organisatoren en sprekers.

 

Locatie 
Dit event vindt plaats in het Chassé Theater aan de Claudius Prinsenlaan 8 in Breda. In deze link vindt u meer informatie over parkeergelegenheid rondom het Chassé theater.

 

Stuur deze uitnodiging door en neem uw collega mee!
Heeft u collega’s die u graag wenst mee te nemen of wilt introduceren aan de BIG leden stuur deze uitnodiging dan gerust door! Uw collega’s zijn van harte welkom. 


 
Aanmelden, kosten en COVID-19 maatregelen
BIG events zijn exclusief voor BIG leden. Nog geen BIG lid en wilt u dit event toch bijwonen en kennismaken met de BIG leden? Dat kan! Stuur dan een e-mail naar: info@bigleidingen.eu en informeer naar de voorwaarden. Deelname aan dit event bedraagt voor leden € 125,- (excl. BTW) en niet-leden € 250,-. Aanmelden kan tot en met 19 november a.s. Bij voorkeur ontvangen wij zo spoedig mogelijk uw inschrijving. Inschrijven kan eenvoudig via onze website of via onderstaande button. Door middel van uw login kunt u uzelf eenvoudig aanmelden. Indien u geen login (meer) heeft, kunt u deze aanvragen via de website. Voer dan “wachtwoord vergeten” in en u krijgt vervolgens een nieuw wachtwoord toegezonden. Heeft u geen login (meer)? Stuur dan uw aanmelding naar: info@bigleidingen.eu.

Wij verheugen ons erop om iedereen weer fysiek te mogen begroeten. Wij volgen hierbij uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Uiteraard blijven we de berichtgeving rondom COVID-19 volgen en zullen we indien nodig het programma aanpassen. Tevens vragen om een vaccinatiebewijs, herstel- of testbewijs van maximaal 24 uur oud. Aanmelden voor deze BIG NXT30 finale kan nu al! Meld je aan via de evenementenpagina. 
 

 

 

Bekijk ook andere evenementen