Save the date: lancering Nationaal Warmtenet Trendrapport 2021

Datum:
18 november 2020

Tijdstip:
10.00 uur - 11.00/11.30 uur

Locatie:
Online

Prijs voor deelnemers:
Gratis

Prijs voor niet-deelnemers:
€ 75,-

In 2017 werd het eerste Nationaal Warmtenet Trendrapport gepresenteerd. Inmiddels zijn er veel ontwikkelingen en veranderingen gaande en heeft Stichting Warmtenetwerk de laatste maanden samen met DNE Research hard gewerkt aan de tweede uitgave van het Nationaal Warmtenet Trendrapport! 

 

Lancering Nationaal Warmtenet Trendrapport 2021
Op 18 november a.s. wordt dit Nationaal Warmtenet Trendrapport 2021 gelanceerd. Dit doen wij tijdens een live webinar. Helaas (in verband met de aangescherpte maatregelen) niet op het podium van het Chassé Theater in Breda maar vanuit onze eigen thuislocatie. We hebben daarom ook het programma iets moeten inkorten. In dit trendrapport is de gehele Nederlandse warmtenetsector in kaart gebracht. Het Nationaal Warmtenet Trendrapport is hét naslagwerk voor de warmtewereld. Het rapport bevat onder andere een enquêteonderzoek over de warmtenetbranche, branchecijfers en een weergave van de ontwikkelingen. Met dit trendrapport worden gemeenten, woningbouwcorporaties, warmtebedrijven en alle belanghebbenden ondersteund.

U bent van harte uitgenodigd om vanuit uw thuislocatie of werkplek deel te nemen aan dit live webinar.  

 

Inhoud webinar
Om 10.00 uur start het live webinar en gaat onze voorzitter gedurende één tot anderhalf uur in gesprek met de heer Willem de Vreeze van Aedes en met de heer Arno van Gestel, Commercieel directeur binnen Vattenfall. Arno heeft samen met andere warmtebedrijven een bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het trendrapport. Tijdens het webinar gaan wij in op de highlights van het trendrapport, de uitkomsten van de onderzoeken en bespreken we ambities in relatie tot de groei van de collectieve warmtesector. 

 


Aanmeldprocedure
Deelname aan het live webinar is gratis voor leden van Stichting Warmtenetwerk. Voor niet-leden bedraagt deelname € 75,- excl BTW. (Factuur wordt voorafgaande aan het webinar verzonden) U ontvangt dan ook een exemplaar van het Nationaal Warmtenet Trendrapport 2021. 

Bent u nog geen lid en wilt u wel het webinar volgen? Ga dan naar onze website en bekijk de ledenvoordelen en het contributieoverzicht. Als u nu lid wordt van Stichting Warmtenetwerk krijgt u 65% korting op de contributie voor het laatste kwartaal van 2020 en is deelname aan het webinar gratis.  

 
Aanmelden kan via deze aanmeldlink.  Enkele dagen voorafgaande aan het webinar ontvangt u van ons nadere informatie over toegang tot de beveiligde omgeving van het webinar. 

 


Afmelden
Heeft u zich aangemeld maar kunt u onverhoopt het webinar toch niet bijwonen? Meld u dan af via: secretariaat@warmtenetwerk.nl. Zodoende kunnen andere geïnteresseerden zich nog wel aanmelden. 

Bekijk ook andere evenementen